BMW 6 Serisi Gran Turismo, Türkiye topraklarında

Dinamik tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken BMW 6 Serisi Gran Turismo, ülkemizde. Otomobil, güçlü tasarımı ile öne çıkarken, sportif iddiasını da ortaya koyuyor.

OTOMOTİV 07.03.2021, 01:11 07.03.2021, 17:51
BMW 6 Serisi Gran Turismo, Türkiye topraklarında

İdeal bir yaşam bölümüne sahip olan BMW 6 Serisi Gran Turismo, 600 litrelik bagaj hacmi ile sınıfının en değerli modellerinden biri oluyor. Arka koltuklar yatırıldığında, bagaj hacmi bin 800 litreye ulaşıyor. 

6,5 saniyede...

Türkiye'de 'TwinPower Turbo' teknolojisine sahip olan 2.0 litrelik benzinli motor seçeneği ile asfaltla buluşacak olan BMW 630i Gran Turismo, 258 hp güç ve 400 Nm tork değerleri ile performans hususunda öne çıkıyor. Söz konusu motorla 6,5 saniye içerisinde 100 km/s hıza ulaşan otomobil, 100 kilometrede 7,3 litre yakıt tüketiyor. 

'Laserlight' farlar

BMW 6 Serisi Gran Turismo, 2 akslı havalı süspansiyon ve kumanda sistemi ile birlikte dinamik bir sürüş konforu vadediyor. Keskin viraj dönüşleri esnasında aktif savrulma önleyici dengeleme sistemine sahip olan araç, sürüş deneyimine katkı sağlıyor.  

BMW 6 Serisi Gran Turismo, sahip olduğu 'Laserlight' farları ile 2 kat daha uzak bir mesafeyi aydınlatabiliyor.

Ülkemizde standart olarak kullanıcılara sunulan panoramik cam tavan, yalnızca tek bir düğmeye basılarak ya da aracın anahtarı yardımı ile tam otomatik bir biçimde açılıp kapatılabiliyor. Sıcaklık kadranı, ses kadranı ve vites seçim kolunun yanı sıra, 'iDrive' butonu çerçevesi gibi kumanda bileşenlerine ait opsiyonel olarak sunulmuş olan seramik kaplamalar, otomobile lüks bir görünüm kazandırıyor. 

Dolu dolu bir kokpit

BMW 630i Gran Turismo, ülkemizdeki 'M Sport' ve 'Luxury Line' olmak üzere iki ayrı tasarım opsiyonu ile satışa sunuluyor. Ön-arka koltuk ısıtma, vakumlu kapılar, dört bölgeli otomatik klima gibi donanımla öne çıkarken, 12.3 inç büyüklüğündeki ekran, yine aynı büyüklükteki gösterge paneli ve 16 hoparlörlü ses sisteminden oluşan kokpit, akıllı telefon arayüzü ve kablosuz şarj gibi imkanlarla modern teknolojileri BMW severler ile buluşturuyor.



















Yorumlar (0)