Bayram tatiline çıkacaklara uyarı

Ramazanın son günlerine gelinmesiyle birlikte özel araçlarıyla tatile çıkmak isteyen yurttaşlar, araç bakım servislerinde yoğunluk meydana getirdi. Yurttaşlara tatile çıkmadan evvel muhakkak araçlarını periyodik bakımdan geçirmeleri gerektiği hususunda uyarılar yapan servis sorumlusu Burak Erdem, bakımı yapılacak olan araçta yaklaşık olarak 32 noktanın kontrolünü gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

OTOMOTİV 28.04.2022, 00:45
Bayram tatiline çıkacaklara uyarı

Özel araçlarıyla tatile çıkmak isteyen yurttaşlar, ramazan ayının bitmesine birkaç gün kala araç bakım servislerinde yoğunluk meydana getirdi. Araçlarıyla güven içinde seyahat etmek isteyen yurttaşlar, araçlarının rutin kontrollerini gerçekleştirmek için araç bakım servislerinin yolunu tuttu. Servise getirilen araçların lastik, fren, yağ başta olmak kaydıyla kritik derecede önem arz eden 32 ayrı noktasının kontrolünün yapılması güvenli yolculuğa atılan ilk adım olarak nitelendiriliyor. Erdem, tatile çıkmadan evvel araçların periyodik bakımlarının gerçekleştirilmesi gerektiğini dile getirdi.

“Bu bakım su ve yağ değişiminden ibaret değil"

Basit olarak görülen bakımların gerçekleştirilmesi durumunda yurttaşların güvenli bir yolculuk geçireceğini kaydeden yetkili servis Erdem, “Tatil sezonunun da yaklaşmasıyla birlikte işlerimiz açıldı. Uzun yola çıkmadan evvel muhakkak araç bakımlarını yaptırmak gerekiyor. Hedefimiz basit bir su ve yağ değişimi değil. Alt takımlar, balata, fren hidroliği gibi birçok noktayı kontrol ediyoruz. Havalar ısındığı için klima bakımı da yapıyoruz. Böylelikle klimaların bakteri yaymasının da önüne geçiyoruz." şeklinde konuştu. 

"Yolculuk boyunca kafam rahat oluyor"

Bayram tatilinden evvel aracını bakım için sanayiye getiren Mehmet Emre Mudu, “Uzun yola çıkmadan evvel yetkili servise geldim. Yolculuk boyunca kafamın rahat olması için aracıma baktırıyorum." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (0)