Audi A8 L 'Horch' ortaya çıktı

İlerleyen haftalarda gerçekleştirilecek olan Guangzhou Otomobil Fuarı'nda ilk defa vitrine çıkacak olan modelden görseller geldi. Şu an için yalnızca Çin pazarına özel olan model, Mercedes-Maybach S-Serisi'ne rakip olacak.

OTOMOTİV 31.10.2021, 00:58 01.11.2021, 09:32
Audi A8 L 'Horch' ortaya çıktı

Baz A8 modelinden tam olarak 130 milimetre daha uzun olan araç, toplamda 5,45 metre uzunluğunda. Söz konusu aks aralığı, arka koltuktaki yolcular için büyük bir konfor iyileştirmesi manasına geliyor. Dış cephede kendine has renk seçenekleri sunacak olan 'Horch', 20 inç büyüklüğünde alaşım jantları ve dijital LED far takımı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Almanya merkezli otomotiv devinin 3,0 litrelik V6 motorunun kullanıldığı Horch'ta, 48 voltluk yarı hibrit sistem tercih edilmiş. Araçta 340 hp güç ve 500 Nm tork üretebilen motor ve 8 ileri vitese sahip otomatik şanzıman kullanılmış. Elbette ki model, markanın 'Quattro' adlı tüm tekerleklerden aynı anda çekiş sistemi desteğine de sahip.



19 Kasım'da tanıtılacak

Otomobil içine özel kokular, B&O ses sistemi ve negatif iyon hava filtresi gibi sistemler standart olarak sunuluyor. Arka ve ön koltuklarda masaj özelliği de bulunan araç, çok sayıda ekranla donatılmış durumda.

Almanyalı otomotiv devi, A8 L Horch'u, 19 Kasım tarihinde resmen tanıtacak.













Yorumlar (0)