2022 Fiat Egea Cross Wagon satışa çıktı: İşte Türkiye fiyatı

2022 yeni Fiat Egea Cross Wagon tanıtıldı. Geçtiğimiz sene tanıtılan Cross'un station wagon modeli olan araç, Türkiye’de de satışa çıktı. 

OTOMOTİV 12.01.2022, 09:41 13.01.2022, 09:04
2022 Fiat Egea Cross Wagon satışa çıktı: İşte Türkiye fiyatı

Fiat'ın en popüler modellerinden biri olarak bilinen ve Bursa’da üretimi yapılan Fiat Egea, Türkiye’de en uygun fiyatla satılan otomobillerden biri olması sebebiyle çok tercih ediliyor.

Yeni Fiat Egea Cross görücüye çıktı

2021 yılında Türkiye'nin en fazla satan otomobil modeli Fiat Egea, 2022’de yepyeni bir station wagon kasayla görücüye çıktı.

Cross modeli değişikliğe giden ve bu aracı station wagona dönüştüren Fiat, Türkiye’de de bu yeni otomobilini satışa çıkardı.

Fiat Egea Cross neler sunuyor

Fiat Egea Cross Wagon, Fiat Egea Cross'tan 35 mm yüksek. Öte yandan bu araçta 550 litrelik bir bagaj hacmi de mevcut.

Aracın genel tasarımına bakıldığında, küçük değişikliklere gidilse de Fiat Egea Cross’tan çok da farklı değil.

Fiat Egea Cross Wagon’da, Apple CarPlay ve kablosuz Android Auto desteği de bulunuyor. 10 inç ekranlı multimedya sistemi, özel olarak 5 farklı profil programlanabiliyor. Kablosuz şarj ve Keyless go gibi teknolojiler de tüketicilere sunulanlar arasında.

Aynı zamanda Egea Cross Wagon, bütün Egea Ailesi gibi sınıfının en zengin güvenlik özelliklerini bulunduruyor.

‘Akıllı Hız Asistanı’, ‘Trafik İşareti Tanıma Sistemi’, ‘Şerit Takip Sistemi’, ‘Akıllı Uzun Far’, ‘Sürücü Yorgunluk uyarı Sistemi’, Ön park sensörleri’ ve ‘Kör Nokta Uyarı Sistemi’ gibi özellikleri bulunan Cross Wagon, modern ve yenilikçi bir yapı sergiliyor.

Yeni Egea Cross’un Türkiye fiyatı

Ocak ayının sonunda Fiat showroomlarında yerlerini alacak olan Egea Cross Wagon modelleri, 11- 31 Ocak arasında Fiat'ın online satış kanalından ön satış süreci boyunca, 419 bin 900 bin liradan başlayan fiyatla satışa çıkarıldı.

Yorumlar (0)