2021 model BMW M4 Cabrio'nun patent fotoğrafları sızdırıldı!

BMW M4'ün en yeni jenerasyonu tanıtılmıştı. Şimdi de söz konusu otomobilin üstü açılabilir sürümünün tanıtımı için hazırlık yapılıyor.

OTOMOTİV 14.12.2020, 01:20
2021 model BMW M4 Cabrio'nun patent fotoğrafları sızdırıldı!

Hazırlıklar yapılırken, 'cabrio' versiyonunun patent görüntüleri, bir forum sitesi tarafından sızdırıldı.

Üstü açılabilen araçlar aslında markaların büyük bir bölümü için bir tartışma konusu. Çünkü açılabilir tavan bileşenleri otomobillere fazladan ağırlık olarak geri dönüyor. 

Araçların sertlik ve güvenlikleri hususunda da çeşitli dezavantajlar meydana geliyor. Ancak Alman otomotiv devi BMW de birçok marka gibi bu dezavantajların üstesinden gelerek ve fazla umursamayarak M4 Convertible'ı M4'ün yeni jenerasyonunda kesin olarak üretmekte karar kıldı.



Kumaş tavan kullanılacak

Otomobilin açılabilir tavan mekanizmasının meydana getireceği ekstra ağırlıkla başa çıkılabilmesi için de metal tavan yerine bu jenerasyon M4'te kumaş tavan tercihinde bulunuldu. Patent görsellerinden de bu kesin bir biçimde görülebiliyor. 

Patent görsellerine bakmaya devam edince de otomobilin genel tasarımının M4 Coupe modeli ile hemen hemen aynı konumda olduğu fakat arka bölümünün biraz daha uzun göründüğü söylenebilir.

BMW M4 Cabrio'nun patent görselleri sızdırıldığına göre, resmi lansman günü de pek uzak değil.







Yorumlar (0)