2021 Hyundai Kona N'den yeni teaser'lar geldi

2021 yılın en çok merakla edilen modellerinden biri olan Hyundai Kona N, bir süredir casus kameralara yakalanıyordu. Söz konusu modelden bu defa resmi teaser'lar geldi.

OTOMOTİV 11.03.2021, 00:54 11.03.2021, 14:47
2021 Hyundai Kona N'den yeni teaser'lar geldi

Hyundai, tanıtımına kısa bir süre kalan aracın yeni görsellerini paylaştı. Makyajlanan Kona'nın detaylarına sahip olduğu rahatlıkla görülen model, çok daha agresif görünen yapısı itibarıyla öne çıkıyor.

Güney Koreli otomotiv devinin tasarımcıları, karanlıktan faydalanarak birçok detayı gizlemiş. Diğer yandan, çok daha agresif bir tasarıma sahip ızgara ve geniş hava kanalları, 'N' logolu sürümü, standart modellerden ayırt edilmesine olanak sağlayacak. Izgarada bulunan devasa 'N' logosu dikkatlerden kaçmazken, markanın performanslı ailesi için klasikleşen kırmızı detaylar da bir kez daha kullanıcıların karşısına çıkıyor.



Tanıtım tarihi paylaşılmadı

Aracın arka bölümünde de belirgin değişiklikler mevcut. Bir çift yuvarlak çıkışa sahip egzoz sistemi bulunduran araç, yol tutuşunu iyileştirmek için de bir difüzör bulunduracak. 

Yayımlanan teaser'lar ile beraber, çok fazla bir bilgi paylaşılmış değil. Modelin motor seçenekleri veya kabini hakkında herhangi bir açıklama yapmayan üretici, tüm detayların lansmanda öğrenileceğini göstererek merak uyandırmayı sürdürüyor. Kulislerde konuşulan iddialar ise motorun 2.0 litrelik dört silindirli ve turbolu olarak geleceği yönünde. 280 hp güç üretme kabiliyetine sahip olması beklenen ünite, Velester N'deki ile paralellik gösterebilir. 

Hyundai halihazırda Kona N'in resmi çıkış tarihine ilişkin net bir açıklamada bulunmadı. Modelin son halinin teaser'larını yayımlayan üretici, resmi lansmanın yakın olduğuna işaret ediyor.



Yorumlar (0)