10 maddede Togg T10X sipariş süreci

Togg'un internet sitesi üzerinden 'Tru.ID' oluşturan veyahut Trumore uygulamasını indiren her bir tekil kullanıcı, kredi kartıyla ya da nakit olarak cüzdanlarına aktardıkları 60 bin TL ön ödemeyi gerçekleştirerek, çekiliş sürecine katılabilecek.

OTOMOTİV 15.03.2023, 20:33
10 maddede Togg T10X sipariş süreci

Ülkemizin doğuştan elektrikli ilk akıllı aygıtı Togg T10X için ön siparişler çekiliş yapılarak belirlenecek.

Togg tarafından gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda, 16 ila 27 Mart tarihleri arasında App Gallery, Google Play ve App Store üzerinden kullanıma açılan Trumore uygulamasını indiren veyahut Togg'un internet adresi üzerinden 'Tru.ID' oluşturan her bir tekil kullanıcı, kredi kartıyla ya da nakit olarak cüzdanlarına aktardıkları 60 bin TL ön ödemeyi gerçekleştirerek, çekiliş sürecine katılabilecek.

28 Mart tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilecek olan dijital çekilişle ön sipariş sahipleri belli olacak.



10 maddeyle açıklandı

Togg T10X ön sipariş sürecine dair 10 madde ise şu şekilde:

  1. Bu yıl içerisinde T10X sahibi olmak için çekilişe iştirak etmek isteyenler, Trumore uygulamasından veyahut Togg'un internet sitesi üzerinden 'Akıllı Aygıt Konfigüratörü'ne girip, aygıtın model fiyatlarını, teknik verilerini ve donanım özelliklerini inceleyebilecek, istedikleri T10X sürümünü seçip diledikleri gibi yapılandırabilecek.
     
  2. Kullanıcılar, seçtikleri sürümün tasarımını, 'Ülkemizin Renkleri' ile 360 derece çevirerek inceleyip, dış renk seçeneğine ilişkin karar verebilecek. İsterlerse akıllı aygıtın olduğu ortamı değiştirerek diledikleri dış rengin T10X üzerinde güneşli ortamda nasıl göründüğünü de gözlemleyebilecek.
     
  3. Dış renge karar veren kullanıcılar, sıradaki adımda T10X'in jant seçeneklerinden seçim yapıp, iç tasarımı keşfetmeye geçiş yapacak.
     
  4. Kullanıcılar, aracın geniş hacimli iç tasarımını daha geniş bir açıdan veyahut yakınlaştırarak görebilecek. Ardından da istedikleri opsiyonel donanımları ilave edip, tanıtıma özel avantajlı donanım paketlerinin ayrıntılarını görüntüleyebilecek.
     
  5. Konfigürasyonu tamamlayan kullanıcılar, özet sayfasında tüm detayları inceleyip son kontrolleri gerçekleştirecek.
     
  6. Ön sipariş mukavelesini inceleyip onaylayanlar ise ödeme adımına geçecek.
     
  7. Eğer kullanıcının daha evvelden oluşturulan bir Trumore e-Cüzdanı varsa ve 60 bin TL bakiye yükleme yapmışsa ön ödemeyi tamamlayarak çekilişe iştirak etme hakkı kazanacak ya da uygulama üzerinden e-Cüzdan oluşturup 60 bin TL bakiye yüklemesinin ardından ön ödemeyi tamamlayacak ve çekilişe katılacak. 
     
  8. Ön sipariş dönemi sona erdikten sonra, dijital çekiliş 28 Mart'ta noter huzurunda çekilecek. Çekilişe iştirak edecek kullanıcıların sıralı listesi çekiliş evvelinde Togg tarafından paylaşılacak. Çekiliş tamamlandığında kazanan kullanıcılar akıllı aygıtlarının teslimat günü geldiğinde, ön ödeme tutarı düşülerek kalan ödemelerini yatıracak.
     
  9. Ön sipariş döneminin sonunda noter huzurunda gerçekleştirilecek çekilişle, sipariş hakkı elde edenler teslimat önceliğiyle beraber belirlenecek. Teslimat günü belirlenirken seçilen sürümün yaklaşık teslimat dönemi ile kullanıcının çekilişteki sırası dikkate alınacak.
     
  10. Çekiliş sonucunda sipariş hakkı elde edemeyen kullanıcıların ön ödeme ücretleri ise maksimum iki hafta içerisinde otomatik bir şekilde hesaplarına geri aktarılacak.
Yorumlar (0)