En Çok İzlenen Videolar

Popüler Videolar

Milyonluk aracı yanarken sosis yedi!

YAŞAM 26.10.2020, 13:53

Rusya'da sosyal medya fenomeni olan Mihail Litvin'in yaptığı hareket sosyal medyada gündem oldu.

Bir süre önce lüks bir otomobil satın alan Mihail Litvin, aracının arıza yapması üzerine yetkililer ile görüşmede bulundu.

Mihail Litvin, otomobilinin sık sık arızalanmasından rahatsız oldu. Yetkililere ilettiği şikâyetlerin işe yaramadığını fark eden Mihail Litvin, otomobilini arkadaşlarıyla birlikte başkent Moskova'da bulunan boş bir araziye taşıdı. 

Sosyal medya fenomeni, bidonda bulunan benzini aracına ve yere dökmesinin ardından çakmağını da yere fırlattı. Alevlerin otomobile ilerlediği ve Mihail Litvin'in de arkasını dönerek sosis pişirdiği görüldü.

1 milyon 400 bin lira değerinde olduğu öğrenilen otomobilin, boş arazide cayır cayır yandığı fark edildi. Mihail Litvin, bunun üzerine eski bir araca bindi. Sosyal medya fenomeni, marşı basmayan eski aracı arkadaşlarının yardımıyla çalıştırmasının ardından boş araziyi terk etti. 

Mihail Litvin, söz konusu anları sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Otomobilin cayır cayır yandığı görüntüler, birçok kişi tarafından beğenilse de sosyal medya fenomeninin şov yaptığını düşünenler oldu. 
 

Yorumlar (0)