Zeynep Bastık, bu kez tüm kadınlar için söyledi!

Türk pop müziğinin güçlü seslerinden biri haline gelen genç başarılı sanatçı Zeynep Bastık, yeni teklisi Kendi Yolumuzda'yı müzikseverlerin beğenisine sundu. Bastık bu kez, binlerce genç kadına, hayallerine gittikleri yolda yol arkadaşı olmak adına şarkısını söylüyor.

MEDYA 08.03.2021, 09:58 08.03.2021, 18:00
Zeynep Bastık, bu kez tüm kadınlar için söyledi!

Türk müziğinde şarkı söyleme tarzıyla fark yaratan başarılı sanatçı Zeynep Bastık, yeni teklisi “Kendi Yolumuzda” yı, müzikseverlerin ve dinleyicisin beğenisine sundu. Bastık bu yen tekli çalışmasıyla, sivil toplum kuruluşlarının da desteğini alarak genç kadınlara destek olmayı amaçlıyor.

Hayallerine giden yolda bir yol arkadaşı olacak

Genç kadınlara eğitim bursu, kişisel gelişim programı ve özel eğitim içerikleri sağlayacak olan sivil toplum kuruluşlarına yardım edecek olan Zeynep Bastık, tüm kadınların hayallerinden asla vazgeçmemesinin çağrısında bulunuyor. Bastık, tüm kadınları hayallerinde emin adımlarla ilerlemeye davet ederken, onlara bu yolda bir yol arkadaşı olmayı hedefliyor.

Şarkının sözü ve müziği, Zeynep Bastık’a ait

“Kendi Yolumuzda” şarkısının sözü ve müziği Zeynep Bastık tarafından yapılırken, düzenlemesi ise Serhat Şensesli’ye ait. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan şarkının klibi ise, Gönenç Uyanık tarafından yönetildi. Zeynep Bastık’tan “Kendi Yolumuzda”, tüm dijital platformlardan dinlenip izlenebiliyor.

Yorumlar (0)