Zeynep Avcı’nın büyüleyen performansı dünyanın gündeminde

Almanya’da katıldığı ses yarışmasında hem dünyanın hem de Türkiye’nin gündemine oturan Zeynep Avcı’nın yarışma performansı izlenme rekorları kırdı.

MEDYA 11.10.2021, 12:14 12.10.2021, 10:42
Zeynep Avcı’nın büyüleyen performansı dünyanın gündeminde

Zeynep Avcı Almanya’da yaşamını sürdüren Türk kökenli bir müzisyen. Almanya’daki ses yarışmasında yakaladığı sahne performansı 3 günden beri hem Türkiye’nin hem de Almanya’nın gündeminde.

Zeynep Avcı geçtiğimiz günlerde programda Tan Taşçı’nın “Yalan” adlı şarkısını seslendirmişti ve 2 dakikalık performansıyla hem seyircileri hem de izleyenleri büyülemişti.

Jüriler Zeynep’i kendi ekiplerine katabilmek için yarıştı

Kendisi Berlin, ailesi ise Zonguldaklı Zeynep Avcı için programın jürileri Sarah Connor, Nico Santos, Johannes Qerding ve Mark Foster kendi ekiplerine Avcı’yı alabilmek için kıyasıya rekabet etti.

Jüri üyelerinin ve izleyicilerin tüylerini diken diken eden performansın ardından Zeynep Avcı’nın tercihiyse Johannes Qerding oldu.

Tan Taşçı’dan Zeynep Avcı’ya tebrik mesajı

Zeynep’e kendi şarkısını seslendirmesi sebebiyle Tan Taşçı’da tebriklerini iletti. Şarkıcı, “Tebrikler, çok duygulandım.” dedi.

Ünlü isimlerden destek geldi

İrem Derici, Demet Akalın, Yeşim Salkım gibi birçok isim de Zeynep’in performansını sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Akalın, “Zeynep Avcı’nın İstanbul’da sahneye çıkması için görüşmeler başladı.” ifadelerini kullanırken, İrem Derici ise yayımladığı mesajında “Ağzına sağlık, darmaduman oldum.” dedi.

2 gün içinde 95 bin takipçi kazandı

Avcı’nın performansının sergilendiği video kısa sürede trendlere girdi.

Youtube Almanya’da ilk sıra trendlerde yer alan video, Yotube Türkiye’de ise ikinci sıraya çıktı ve programın sayfasında video 3 milyonun üzerinde izlendi.

Twitter’da da gündem olan Zeynep Avcı’nın 5 bin olan takipçi sayısı 2 günde 100 bine çıktı.

“Köklerimize oldukça bağlıyız”

Yarışmaya katılmadan önce Zeynep Avcı, “Türkiye’de yaşamamamıza karşın köklerimize çok bağlıyız. Bu kültürü ailemizde sürdürmeye çabalıyoruz. İnsanın yabancı dilde olan bir şarkıyı, o dili bilmeseler dahi hissetmelerinin mümkün olduğunu göstermek istiyorum ve bunun da zamanının geldiğine inanıyorum.” demişti.

Yorumlar (1)
Gülbahar Aydın 3 yıl önce
Sesine sağlık olsun canım,başarıların daim olsun.