Yılmaz Özdil'den bir ayrılık kararı daha

Yılmaz Özdil, geçtiğimiz gün Sözcü TV'den ayrıldığını duyurmuştu. Özdil, son yapmış olduğu paylaşımda ise Sözcü gazetesinden ayrıldığını takipçileriyle paylaştı. Özdil yaptığı paylaşımda, "Uğruna mücadele ettiğimiz insanlar tarafından taşlanmayı göze alıp, kalenin namusunu savunmak amacıyla elimden geleni yaptım." dedi. Özdil, geçtiğimiz gün Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştüğünü ifade etmişti.

MEDYA 09.03.2023, 16:00 10.03.2023, 12:46
Yılmaz Özdil'den bir ayrılık kararı daha

Sözcü TV'den ayrıldığını ifade eden Yılmaz Özdil, yeni bir açıklama daha paylaştı. Özdil bu kez ise Sözcü gazetesinden ayrıldığı bilgisini paylaştı. İşte haberin detayları...

"Sözcü gazetesinde de buraya kadar..."

Özdil, yaptığı paylaşımda ayrılık kararını şu sözlerle ifade etti:

"Sözcü gazetesinde buraya kadarmış... Uğruna mücadele verdiğimiz insanlar tarafından taşlanmayı göze alıp, kalenin namusunu savunmak için elimden geleni yaptım ve kariyerimi ortaya koyup, doğru bildiklerimi dosdoğru bir şekilde anlattım. Anlatmayı beceremediği de hayat muhakkak anlatacak, hoşçakalın."

"Kılıçdaroğlu telefon açtı, konuştuk, teşekkür ederim"

Yılmaz Özdil, geçtiğimiz günlerde yaklaşık olarak bir aydan beri kapalı devre yayın yapan ve 1 Mart tarihinde resmen izleyici ile buluşan Sözcü TV'deki görevinden ayrıldığını ifade etmişti.

Özdil, ardından bir paylaşım gerçekleştirerek Kılıçdaroğlu ile telefonda görüşme yaptığını söylemişti. Özdil yapmış olduğu paylaşımda, "Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu, lütfetti ve bana telefon etti. Cumhuriyet Halk Partisi ve medya üzerine konuşma yaptık, yürekten kendisine teşekkür ediyorum. Neler konuştuğumuzu şu anda anlatabilecek bir ekrana sahip değilim, bir gün anlatabildiğimde cümleten anlatırım." şeklinde konuşmuştu.

Yorumlar (0)