Yeni yılda Tivibu, Güney Kore dizilerini platforma ekleyecek

Türk Telekom'un dijital platformu olan Tivibu, 2023 yılında komediden drama, bilim kurgudan fantastiğe kadar geniş yelpazede içerikleri seyirciyle buluşturmayı sürdürüyor.

MEDYA 02.01.2023, 11:38 03.01.2023, 17:41
Yeni yılda Tivibu, Güney Kore dizilerini platforma ekleyecek

Firma tarafından yapılmış olan paylaşıma göre geçtiğimiz sene vizyona giren Joey King ve Brad Pitt gibi isimlerin kadroda yer aldığı Suikast Treni'yle yine 202 senesinin dikkat çeken yapımlarından biri olan Gerçek Kahraman filmi "Kirala-Satın Al" klasöründe sinemaseverlere sunulacak.

Oscar da dahil olmak üzere toplamda 6 ödül elde eden ve gişede hasılat rekoru kıran Robert Pattinson'un başrolünde olduğu Tenet Filmi de "Tivibu Film" klasöründe ekranlara gelecek.

İnsanlar İkiye Ayrılır Tivibu'da

Kadrosunda Aras Aydın, Metin Akgülder, Pınar Deniz, Burcu Biricik gibi isimlerin bulunduğu İnsanlar İkiye Ayrılır filmi de "Tivibu Film" klasöründe yer alacak.

Kore film ve dizilerinin ön planda olacağı ocak ayında 2021 senesinde vizyona giren Mission: Possible filmi de platformda yer alacak. Bunun haricinde My Lovely Angel filmi de ocak ayında izleyicilerle buluşacak.

Güney Kore dizileri de platforma geliyor

Tivibu bununla beraber bir sürprizle de geliyor. Güney Kore dizilerini platforma eklemeye hazırlanan platform, diziseverlerin ilgisini çeken Damn Good Company ve Alice, Best Mistake: The Movie ve The Final Weapon yapımlarını ekranlara taşıyacak.

Çocukları da unutmayan Tivibu, yeni yılda dünyanın önde gelen okul öncesi çocuk içeriklerini yayımlayan kanallarından Moonbug Kids kanalını platforma ekledi.

Yorumlar (0)