Yasmin Çetin ve DJ Tet, ‘Girdap’ şarkısıyla yaza girecekler!

Katıldığı ‘O Ses Türkiye’ yarışmasıyla adını duyuran Yasmin Çetin ve ünlü DJ Tet, ‘Grdap’ adında yeni bir şarkıya imza attılar. Yeni tekli çalışmalarının klibi için kamera karşısına geçen ikili, yaza damga vurmaya hazırlanıyor!

MEDYA 03.05.2021, 15:27 04.05.2021, 00:44
Yasmin Çetin ve DJ Tet, ‘Girdap’ şarkısıyla yaza girecekler!

Yaz aylarına damga vurmaya hazırlanan yeni bir şarkı geliyor. Birkaç yıl önce katıldığı ‘O Ses Türkiye’ yarışmasındaki performansıyla adını duyuran ve pop-rock türündeki şarkısıyla oldukça ilgi çeken Yasmin Çetin, ünlü isim DJ Tet ile yeni bir çalışmaya imza attı. İkili ‘Girdap’ adında yeni bir şarkıya imza atarken, ayrıca şarkının klibi için kamera karşısına geçtiler. 



Yaza damga vuracaklar

Klip çekimleri esnasında DJ Tet ve sanatçı Yasmin Çetin, şarkıyı bir kez daha yorumlarken, keyifli bir vakit geçirdiler. Şarkının prodüktörlüğü ise Dj Tettin tarafından yapılırken, şarkının yaz aylarına adeta damga vuracak bir tınıya sahip olduğu düşünülüyor. Şarkıları konusunda büyük bir heyecana sahip olan Yasmin Çetin ve Dj. Tet, şarkının her yaştan herkese hitap ettiğini belirttiler. Dillerden düşmeyecek bir yapıya sahip olan şarkıları için çok heyecanlı olduklarını söyleyen ikili, yaz ayı içi ayrıca bir heyecan duyduklarını, çünkü yaza damga vurmaya hazırlandıklarını söylediler.



Katıldığı ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında ‘Dağlar Dağlar’ ve ‘Bir Gülü Sevdim’ gibi şarkıları seslendirerek oldukça iyi performans sergileyen Çetin, ayrıca Derin Mevzu grubuyşa da Yandım Derdine adında bir şarkı da yapmıştı. Çıkardığı ‘Don’t Stop’ adlı şarkıyla adını duyuran Dj Tet ise, yeni projeler için çalışmasına devam ediyor.

Yorumlar (0)