Yalı Çapkını’nın “Asuman”ı mutlu: Memnun kalıyorum

Birçok kişi tarafından yakından takip edilen Yalı Çapkını dizisinde “Asuman” karakterini oynayan Öznur Serçeler, dizi hakkında samimi açıklamalar yaptı. “Asuman” karakterinin insanlar tarafından sevildiğini ifade eden Serçeler, bu durumdan memnun kaldığını ifade etti.

MEDYA 05.01.2023, 11:16 06.01.2023, 09:15
Yalı Çapkını’nın “Asuman”ı mutlu: Memnun kalıyorum

Çetin Tekindor, Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde “Asuman” karakterini oynayan Öznur Serçeler, dizide sergilediği başarılı performansıyla öne çıkıyor.

“Hem komik geliyor hem de hoşuma gidiyor”

Birçok kişi tarafından beğenilerek izlenen Yalı Çapkını dizisinin Asuman’ı bir televizyon programına katılarak burada yapım hakkında açıklamalarda bulundu.

"Yalı Çapkını birçok kişi tarafından sevildi" şeklinde ifade eden Serçeler, "Bir gün markette alışveriş yapıyordum. Tam kuruyemiş reyonunun önünden geçiyordum bir kişi 'Asuman Hanım' diye bana seslendi. Bu şekilde tanınamam hem komik geliyor hem de hoşuma gidiyor" dedi.

İnsanlar tarafından gösterilen ilginin güzel olduğunu aktaran Öznur Serçeler, "İnsanların bu karaktere inanıyor olması ve sevmesi benim fazlasıyla hoşuma gidiyor. 'Doğal ve samimi birisiniz. Asuman herkesten daha farklı' şeklinde çıkarım yapılmasından mutluluk duyuyorum. Çünkü bu karakter zengin bir ailenin gelini. Yani bütün adab-ı muaşeret kurallarına göre davranmasını biliyor. O zaman ben de diyorum ki ‘Tamam oldu. O benim insanlara göstermek istediğim kişi. Demek ki doğru yolda gidiyorum’ diye mutlu oluyorum" dedi.

Yorumlar (0)