Yalı Çapkını reytingleri sildi süpürdü: Her kategoride zirvede

Yalı Çapkını dizisi, Türk televizyonlarında yeni sezona damga vurdu. Reyting listelerini kasıp kavuran dizi, üç kategoride de zirvede yer aldı. Bu haftanın da en fazla izlenen dizisi olan Yalı Çapkını, milyonları ekran başına kilitledi.

MEDYA 20.11.2022, 14:16 21.11.2022, 08:11 Hakan Öksüz
Yalı Çapkını reytingleri sildi süpürdü: Her kategoride zirvede

Yeni sezonda Türk dizi dünyasına damga vuran Yalı Çapkını, reytingleri silip süpürüyor. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizi, cuma akşamlarının vazgeçilmezi oldu. Usta oyuncu Çetin Tekindor'un da "Halis Ağa" rolüyle izleyici karşısına çıktığı dizi, aynı gün ekranlara gelen Arka Sokaklar, Kızılcık Şerbeti ve Yalnız Kurt gibi yapımları geride bıraktı.

Üç kategoride de birinci oldu

Şimdiye kadar 9 bölümü yayınlanan dizi, sezonun bomba etkisi yaratan yapımı oldu. Aktarılan bilgilere göre Yalı Çapkını'nın son bölümü; Total, AB ve ABC1 kategorilerinde reyting listelerinin zirvesine yerleşti. 18 Kasım Cuma akşamı ekranlara gelen Yalı Çapkını, haftanın en fazla izlenen dizisi oldu.

Son bölümde ne oldu?

Yalı Çapkını'nın ekranlara gelen son bölümünde Ferit, Suna'yı kurtarmaya çalıştı. Bunun için Seyran ve Abidin ile iş birliği yapan Ferit'in planı işe yaradı. Bölümde, Sultan ile Ferit arasında geçmişte yaşananlara dair izler sunuldu. Öğrendikleri nedeniyle sinirlenen ve Seyran'ın boğazına yapışan Kazım, Suna tarafından etkisiz hale getirildi.

Yorumlar (0)