Yalı Çapkını'nın Pelin'i diziden ayrılacak mı?

Yalı Çapkını dizisinde Ferit'in yasak aşkı "Pelin" karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman'ın diziden ayrılacağı öne sürülüyordu. Gelen yeni bilgiler, iddialara yanıt oldu. Detaylar haberde...

MEDYA 19.01.2023, 12:51 20.01.2023, 13:11 Hakan Öksüz
Yalı Çapkını'nın Pelin'i diziden ayrılacak mı?

İzlenme rekorları kırarak sezona damga vuran Yalı Çapkını ile ilgili ayrılık iddiaları ortaya atılıyor. Bu iddialardan biri de dizide "Pelin" karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman'ın ayrılacağıydı. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in başrollerinde yer aldığı dizideki başarılı performansıyla dikkat çeken Buçe Buse Kahraman ile ilgili ayrılık iddiaları yanıt buldu. 

Buçe Buse Kahraman dizide kalacak, gerilim artacak

Birsen Altuntaş'ın yaptığı habere göre, Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı "Ferit" karakterinin yasak aşkı olan Pelin'in diziden ayrılacağı haberleri gerçeği yansıtmıyor. 26 yaşındaki başarılı oyuncu Buçe Buse Kahraman'ın dizide yer almaya devam ederek gerilimi artıracağı öğrenildi. 19'uncu bölümde Pelin ile Ferit'in el ele tutuşması nedeniyle yalıda krizin patlak vereceği kaydedildi.

Buçe Buse Kahraman'ın kariyeri

Buçe Buse Kahraman'ın uzun süre boyunca dizinin kadrosunda kalacağına ilişkin haber, genç oyuncunun hayranlarını sevindirdi. 1 Nisan 1996 İzmir doğumlu olan Buçe Buse Kahraman, 2017 yılında gösterime giren "Kötü Çocuk" filminde "Cansu" karakterine hayat vermişti. "Çarpışma" dizisindeki "Meltem" karakteri ile ilk dizi projesine atılan Buçe Buse Kahraman, Yasak Elma'nın 3. sezonuna "Lila" karakteriyle dahil olmuştu. 

Yorumlar (0)