Yalı Çapkını'nın Ferit'i şaşkın: Bunu beklemiyorduk

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisi, yayınlanan ilk 10 bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Rakiplerini sollayan dizi, tüm reyting kategorilerinde zirveye yerleşti. Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir, dizinin beklenmeyen başarısını yorumladı.

MEDYA 30.11.2022, 10:52 01.12.2022, 08:52 Hakan Öksüz
Yalı Çapkını'nın Ferit'i şaşkın: Bunu beklemiyorduk

Henüz 10 bölümü yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, şimdiden sezona damga vurdu. Özeti bile diğer dizilerden daha fazla izlenen Yalı Çapkını, cuma akşamlarının vazgeçilmezi oldu. Aynı gün yayınlandığı Arka Sokaklar'ı bile izlenmede geriden bırakan Yalı Çapkını'nın bu başarısı, oyuncu kadrosunu da şaşırttı.

"Bu kadar sevilmesini beklemiyorduk

Her cuma akşamı yeni bölümleriyle Star TV'de ekranlara gelen dizide Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir, reyting rekortmeni Yalı Çapkını hakkında aldıkları tepkileri değerlendirdi. Dizinin umduğundan çok daha başarılı olduğunu kaydeden Demir, "Bu ilgi karşısında şaşkınız. Bizi sevenlere büyük saygı duyuyoruz. Bu kadar sevilmesini beklemiyorduk." ifadelerini kullandı.

Afra Saraçoğlu ile Çetin Tekindor'un da rol aldığı dizinin şimdiye kadar 10 bölümü yayınlandı. Birçok dizi tutkunu, henüz 10 bölümü yayınlanmasına rağmen Yalı Çapkını'nın "sezonun en iyi işi" olduğu görüşünü savunuyor. 

11'inci bölümde neler olacak?

Dizinin yayınlanan son bölümünde Yusuf ile Seyran'ı yüzleştiren Ferit Korhan, seyirciden olumlu tepkiler aldı. Dizinin 2 Aralık Cuma akşamı ekranlara gelecek 11'inci bölümünün fragmanı da yayınlandı. Fragmanda en dikkat çeken detay, Seyran'ı öpmeye çalışan Ferit oldu. İkilinin ilişkisinde iplerin kopma noktasına geldiği görülüyor.

Yorumlar (0)