Usta yorumcu Yeliz, “Beni Vur” ile müziğe geri döndü!

“Bu Ne Dünya Kardeşim” şarksıyla müziğe damga vuran usta yorumcu Yeliz, yeni şarkıyla müzikseverleri heyecanlandırdı. Yeliz, usta sanatçı Ahmet Kaya’nın “Beni Vur” adlı parçasına

MEDYA 16.02.2021, 16:24 17.02.2021, 10:33
Usta yorumcu Yeliz, “Beni Vur” ile müziğe geri döndü!

1970’li yıllara damgasını vuran “Bu Ne Dünya Kardeşim” ile sevenlerini selamlayan, ardından  "Yalan", "Sel Suyu", “Gönlüm Seninle” ve “Oldu Olacak” gibi şarkılarla müziğe damga vuran usta yorumcu Yeliz, yeni şarkısını müzikseverlere sundu. Pop müziğinin güçlü seslerinden Yeliz, 45. sanat yılında Ahmet Kaya'nın unutulmaz şarkısı "Beni Vur" ile müziğe dönüşünü müjdeledi.

45. sanat yılına özel ‘Beni Vur’

Unutulmaz şarkı ‘Beni Vur’ u Yeliz’in prodüktörlüğünü ünlü iletişimci Özgür Aras ve düzenlemesini de Alper Atakan gerçekleştirdi. Sözleri Yusuf Hayaloğlu'na ve bestesi Ahmet Kaya'ya ait olan 1995 yılında ortaya çıkan şarkı, Ahmet Kaya’nın sesi ile kulaklarda yer etti. Yeliz ise farklı bir yorumla, 45. sanat yılına özel bir ‘tekli’ çalışma gerçekleştirdi.

Şarkının klibi ise, Erkan Nas’ın yönetmeninde çekildi. İstanbul sokaklarında çekilen klip, oldukça iyi yorumlar aldı. Ahmet Kaya hayranları tarafından güzel yorumlar alan Yeliz, kendisi içinde bunun büyük bir onur olduğunu dile getirdi. Şarkını kendisin emanet eden Ahmet Kaya’nın ailesine de çok teşekkür eden Yeliz, usta sanatçıya bu şekilde selam gönderdiğini de belirtti.

Yorumlar (0)