Usta sanatçı Ahmet Özhan, yılların ardından ekranlarda olacak!

TRT 1’de Pazar akşamları ekrana gelen, Güven Kıraç, Erkan Can ve İpek Tuzcoğu gibi isimlerin başrollerini paylaştıkları “Tövbeler Olsun” dizisi, usta sanatçı Ahmet Özhan’ı konuk ediyor.

MEDYA 19.01.2021, 09:44 25.01.2021, 17:09
Usta sanatçı Ahmet Özhan, yılların ardından ekranlarda olacak!

Eserleriyle bir döneme damga vuran ve müziğin usta seslerinden bir tanesi olan Ahmet Özhan, uzun bir süredir ekranlarda görünmüyordu. Müziğin yanınsa sayısız dizi ve filmde de boy gösteren usta sanatçı, yıllar sonra bir dizi ile ekrana dönüyor. Özhan, TRT 1’de Pazar akşamları ekrana gelen “Tövbeler Olsun” dizisinde rol alacak.

Ahmet Özhan, dizide "Şevki Hoşnefes" karakterini canlandıracak

Özhan, oyuncu kadrosunda Erkan Can, Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu, Çiçek Dilligil, Hasan Kaçan, Naz Çağla Irmak ve Sercan Badur gibi isimleri barındıran aile dizisi “Tövbeler Olsun” dizisinde bir karaktere hayat verecek. Dizide, mahallenin güler yüzlü ve babacan doktoru "Şevki Hoşnefes" karakteri, Ahmet Özhan tarafından canlandıracak. Dizinin senaryosu Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur ve Hüseyin Kaçan imzası taşıyor.

Hatırlanacağı gibi Ahmet Özhan son olarak, 2014 yılında ekrana gelen ve başlıca rollerini Uğur Yücel, Binnur Kaya ve Gökçe Bahadır’ın paylaştığı sıcak aile dizisi “Aramızda Kalsın” a konuk olmuştu. Dizide Hüsne’ye ‘kanun’ öğretmeye çalışan Ahmet Özhan ile yaşadıkları, ekran başındakileri güldürmüştü.  Ayrıca Özhan, TRT1 ekranında daha önce 1982 yılında yayınlanan “Hacı Arif Bey” dizisinde başrolde oynamıştı.

Yorumlar (0)