Usta oyuncu Ethan Hawke, 'Moon Knight' dizisi kadrosuna katıldı!

Son olarak “The Good Lorf Bird” dizisinde ‘John Brown’ karakterine hayat veren usta oyuncu Ethan Hawke, Marvel’ın hazırladığı “Moonlight” dizisinin kadrosuna dahil oldu!

MEDYA 17.01.2021, 14:00 17.01.2021, 18:11
Usta oyuncu Ethan Hawke, 'Moon Knight' dizisi kadrosuna katıldı!

Marvel’ın hazırlıklarını sürdürdüğü  ve Disney+ platformu için hazırladığı yeni dizisi “Moon Knight” ın kadrosuna usta bir oyuncunun daha dahil olduğu duyuruldu! Başrollerinı Oscar Isaac ve May Calamawy’nin paylaşacağı diziye, son olarak “The Good Lorf Bird” dizisinde ‘John Brown’ karakterini canlandıran Ethan Hawke de dahil oldu.

Hawke, dizinin ana kötü karakterine hayat verecek

Yapımcılığını Marvel Studios’un üstlendiği ve  senaryosunu Jeremy Slater’ın yazdığı dizinin çekimleri ise, Mart 2021 içerisinde Budapeşte'de başlayacak. Moon Knight, üst düzey paralı bir asker olan Marc Spector'un hikayesini konu alacak. Moon Knight'ta baş karakterimiz Marc, Mısır'daki ay tanrısı Khonshu'nun insan avatarı oluyor ve suçla savaşmaya karar veriyor. Ethan Hawke ise, dizinin ana kötü karakterinden bir tanesine hayat verecek.

Ethan Hawke, Before Sunrise, Before Midnight ve Before Moonlingt film üçlemesiyle geniş kitlelerce tanınmıştı. Ayrıca daha önce Oscar’a Training Day ve Boyhood filmlerindeki performansıyla oyunculuk adayı olmuştu.

Yorumlar (0)