Ünlü tasarımcı Cihan Nacar, büyük defilesini dijitale taşıyor!

Moda dünyasının tasarımlarıyla adından söz ettiren tasarımcısı Cihan Nacar, 2021 yılının İlkbahar-Yaz sezonu için Kiev’de gerçekleştirdiği defilesini dijitale taşıyor. Defile, 31 Ocak Pazar akşamı YouTube üzerinden yayınlanacak.

MEDYA 30.01.2021, 10:56 31.01.2021, 09:19
Ünlü tasarımcı Cihan Nacar, büyük defilesini dijitale taşıyor!

Başarılı moda tasarımcısı Cihan Nacar, Kiev’de gerçekleştirdiği dev prodüksiyonunu dijitale taşıyor! 2021 yılının İlkbahar-Yaz koleksiyonunun tanıtımını Kiev ‘de gerçekleştiren Nacar, bu dev prodüksiyonu defilesiyle oldukça ilgi çekmişti. Olukça merak edilen büyük defile, izleyemeyenler için dijital olarak yayınlanıyor. Nacar’ın defilesi, şahsi YouTube sayfasında, 31 Ocak Pazar günü saat 19.00 ‘da moda tutkunlarına sunulacak.

Sanat ve moda bir araya geldi

Defile, sanatsever iş insanı Sait Emir’in destekleriyle gerçekleştirilmiş ve Kiev’İn merkezinde yer alan Arsenal Uluslararası Sanat ve Kültür Müzesi’nde düzenlenmişti. 136 metrelik dev bir podyum kurulan defile olukça ilgi çekerken, bu alanda da bir ilke imza atmıştı. Defilede Vivaldi’nin ‘Dört Mevsim’ adlı bestesini, 40 kişilik Ukrayna Senfoni Orkestrası çalmıştı.  Sanat ve modanın bir araya geldiği defile, Ukrayna’da ve Türkiye’de ilk kez bu kadar büyük bir prodüksiyon ile gerçekleştirilen bir defile olma özelliğini taşımıştı.

Nacar, Uluslararası davet aldı

Nacar’ın koleksiyonunun açılış ve kapanışını ise Deniz Akkaya gerçekleştirmişti. Türkiye’den katılan tek isim olan Akkaya, kostümü ve güzelliği ile herkes hayran bırakmıştı. Ayrıca Cihan Nacar, Şubat ayı için sürpriz bir yerden de davet aldı. Nacar, Türkiye ‘den davet alan tek tasarımcı olarak, Şubat ayında dijital olarak gerçekleşecek olan Ukrayna Fashion Week ‘e davet aldı.


Yorumlar (0)