Türkiye’nin gündemine oturmuştu: Sinan Sardoğan tutuklandı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan kayıp Arife Gökçe hadisesinin baş şüphelisi olarak görülen Sinan Sardoğan için beklenen karar verildi. Çocuğa cinsel istismar suçu gerçekçisiyle gözaltına alınan ve hakkında 23 adli işlem kaydı olan zanlı, Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine yollandı.

MEDYA 08.01.2023, 15:57 08.01.2023, 17:16
Türkiye’nin gündemine oturmuştu: Sinan Sardoğan tutuklandı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan Arife Gökçe'nin kaybı ile ilgisi bulunduğu ifade edilen Sinan Sardoğan, bir çocuğa cinsel istismar suçundan tutuklandı.

23 işlem kaydı vardı

Avcılar'da 2018 senesinde A.A. isimli bir çocuğun cinsel istismara maruz kalmasıyla ilgili eşkal bilgilerinin birebir örtüşmesi ve yapılan teşhisin ardından aynı kişi olduğunun belirlenmesi üzerine Sardoğan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Zanlı adına 23 adli işlem kaydı olduğu belirtildi. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanan Sardoğan, cezaevine yollandı.

Müge Anlı’ya tepki göstermişti

Hakkında çıkan taciz iddialarını her defasında reddeden Sinan Sardoğan, Müge Anlı ile girdiği tartışmalarla gündeme oturmuştu. Geçtiğimiz günlerde canlı yayında Müge Anlı'nın kendisine çıkışması üzerine sinirlenen Sinan Sardoğan, "Sinirlen. Sen sinirlenirsen ne yapacaksın? Bak Müge Hanım insanı sinirlendirme. Geçtiğimiz günlerde 'beyninden kan getireceğim' diye konuşuyordun. Neden getirmedin. Gel getir kafamdan kan" diyerek cevap vermişti.

Yorumlar (0)