TRT spikeri canlı yayında yere yığıldı

TRT Haber'in tecrübeli spikeri Nilgün Balkaç, 30 Ağustos Zafer Bayramı özel yayını sırasında baygınlık geçirerek yere yığıldı. TRT Haber ekibinin Nilgün Balkaç'ı düşene kadar yayında tutması dikkat çekti.

MEDYA 30.08.2020, 17:08

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98. yıl dönümünün coşkusu sürerken, 30 Ağustos Zafer Bayramı özel yayını yapan TRT Haber'in deneyimli spikeri Nilgün Balkaç, yüksek rakım ve yüksek hava sıcaklığı sebebiyle canlı yayında baygınlık geçirerek yere yığıldı.

Büyük Zafer'in 98. yıl dönümü nedeniyle uzun saatler süren özel yayın yapan ve yayının bir bölümünü sahadan gerçekleştiren TRT Haber'de 4 saat boyunca Kocatepe ile bağlantı kuruldu.

Canlı bağlantılarını ve özel konuklarını, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün Büyük Taarruz'u başlattığı ve komuta ettiği Kocatepe'den sürdüren TRT'nin tecrübeli ve sevilen spikeri Nilgün Balkaç, sunumu sırasında bir anda eliyle başını tutarak öne eğildi ve işaretle iyi olmadığını, su istediğini söyledi.

Ekran başındaki izleyicilerin bir şeylerin yolunda gitmediğini anlamasına rağmen TRT Haber ekibi yayına ara vererek Nilgün Balkaç'a müdahale etmek yerine canlı yayını sürdürdü.

TRT Haber ekibinin vurdum duymaz tavrını sürdürmesi üzerine canlı yayını daha fazla sürdüremeyen ancak son ana kadar direnen Nilgün Balkaç sonunda kendinden geçerek yere sert bir şekilde düştü.

TRT Haber düşme anını dahi yayına verirken, Kocatepe'de bulunan ekibin Nilgün Balkaç'a yardım etmek yerine hâlâ kameranın açısına girip girmediğini kontrol ettiği görüldü.

Canlı yayına tekrar alınan tecrübeli sunucu Nilgün Balkaç, zorlu şartlar altında yayın yaptıklarını, yüksek rakım ve yüksek hava sıcaklığının etkisini yaşadıklarını belirterek, profesyonelce yeniden konuya giriş yaptı.

Yorumlar (0)