TRT'den 23 Nisan'da çocuklara hediye

Reklam yayınlarının bulunmadığı tek çocuk kanalı olan TRT Çocuk'un çizgi dizileri "Elif ve Arkadaşları", "Ege ile Gaga", "İbi", "Pırıl"ın yeni bölümleri ve ilk kez çocuklarla buluşacak; "Yade" 23 Nisan'dan itibaren ekranda olacak.

MEDYA 21.04.2020, 12:41
TRT'den 23 Nisan'da çocuklara hediye

TRT Çocuk'ta yayınlanan çizgi dizilerin yeni bölümleri ve yeni kahramanları, 23 Nisan'da "bayram hediyesi" olarak ekranlara geliyor.

TRT, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu her yıl olduğu gibi pandemi nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklar için bu yıl da yaşatmak amacıyla özel bir format hazırladı. 

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında evde kalan çocuklar için, "Elif ve Arkadaşları", "Ege ile Gaga", "İbi", "Pırıl"ın yeni bölümleri ile yeni çizgi dizi "Yade" 23 Nisan'dan itibaren çocuklara sunulacak.

TRT Çocuk'un okul öncesi çocuklara yönelik hazırladığı, çocukların öğrenmeyi kolaylaştıracak oyunlarla matematik becerilerinin gelişmesine katkı sağlayacak yeni çizgi dizi "Yade", 23 Nisan'dan itibaren her gün 10.15 ile 15.15 saatlerinde minik izleyicilerle buluşacak.

Çizgi dizilerden "İbi", 23 Nisan'dan itibaren her gün 12.45 ve 16.35'te, "Elif ve Arkadaşları" 14.00 ve 17.15'te, "Pırıl" 18.15'te, "Ege ile Gaga" ise 17.50'de minik izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yenilenen internet sitesi yayına giriyor

Ayrıca TRT Çocuk'un internet sitesi www.trtcocuk.net.tr yeni ara yüzü ve altyapısıyla 23 Nisan'da yayına giriyor.

Yenilenen web sitesiyle çocuklar, sevdikleri TRT Çocuk programları, çizgi filmler ile hayranı oldukları kahramanlarının yer aldığı 36 oyuna daha hızlı ve kolay ulaşacak; sevdikleri karakterlerin renkli dünyalarını büyük heyecanla yeniden keşfedecek.

Yorumlar (0)