The Umbrella Academy’nin 3. sezon kadrosuna, yeni oyuncular katıldı!

Netflix’in sezondur sevilen fantastik dizilerinden bir tanesi olan “The Umbrella Academy” 3. sezon hazırlıklarına başladı. Dizinin yeni sezonuna 5 yeni oyuncu dahil oluyor!

MEDYA 13.01.2021, 12:16 13.01.2021, 17:28
The Umbrella Academy’nin 3. sezon kadrosuna, yeni oyuncular katıldı!

Dijital platform Netflix’in 15 Şubat 2019’da yayına ilk sezonunu verdiği, ikinci sezonunu 31 Temmuz 2020’de yayınladığı “The Umbrella Academy” dizisinin 3. Ssezonu hakkında detaylar netleşmeye başladı. Daha önce The Umbrella Academy’nin Türkiye’deki ilk sezon tanıtım fragmanında, Yeşilçamın unutulmaz film serisi Hababam Sınıfı’nın müziği kullanılmıştı.

Gerard Way'in Eisner ödüllü aynı adlı çizgi romanından uyarlanan dizinin 2. sezonu sonunda, “The Umbrella Academy” ekibi kardeşleri, kendi zamanlarına dönmüşlerdi. Fakat geçmişte yaşadıkları maceralar yüzünden günümüz tahrip olmuş ve yerlerini  ‘Sparrow Academy’ üyeleri almıştı. Hatta ekip üyelerinden Ben’in de hayatta olduğu ve  Sparrow Academy'nin bir üyesi olarak karşımıza çıktığını görmüştük.

Diziye 5 yeni oyuncu katıldı

‘Sparrow Academy’ üyeleri olarak 3. sezonda diziye 5 yeni oyuncu da katıldı. Justin Cornwell ‘Sparrow #1, Marcus’ karakteriyle, Britne Oldford ‘Sparrow #3, Fei’ karakteriyle, Jake Epstein ‘Sparrow #4, Alphonso’ karakteriyle, Genesis Rodriguez ‘Sparrow #5, Sloane karakteriyle ve Cazzie David ‘Sparrow #6, Jayme’ karakteriyle diziye dahil olan isimler olarak açıklandı.Mart ayında Toronto’da çekimleri başlayacak olan dizide,Ben kjarakterini canlandıran Justin H. Min, ‘Sparrow Academy’ ekibinde Sparrow #2 olarak karşımıza çıkacak. Sparrow #7 karakteri ise telekinetik bir küp olarak ve Christopher adıyla dizide olacak.

“The Umbrella Academy” dizisi konusunu, 1 Ekim 1989 yılında dünyanın çeşitli yerlerinde, hiçbir gebelik belirtisi göstermeyen bazı kadınlardan ardı ardına süper güçleri olan 43 bebekten alıyor. Zengin, çılgın girişimci Sir Reginald Hargreeves tarafından bu çocuklar arasından sağ kalmayı başarabilen 7 tanesi evlatlık alınır. Bu çocukları kendine baba dedirten Hargreeves, “Şemsiye Akademisi” adı altında kurduğu okulda da onları eğitir. Luther, Diego, Allison, Klaus, 5 numara, Ben ve Vanya’nın ayrıca süper güçleri de vardır. Dizide Elliot Page, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, David Castañeda, Robert Sheehan ve Aidan Gallagher rol alıyor.

Yorumlar (1)
Gd 3 yıl önce
Güzel dizi