Teşkilat dizisinin uluslararası başarısı: MIPTV 2021’e seçildi!

Çekimler Ankara’da gerçekleşen ve MIT teşkilatının hikayesini konu alan Teşkilat dizisi, Cannes’da düzenlenen içerik fuarı MIPTV’de, ‘ficton’ seçkisine alındı. Dizide Çağlar Erturğrul, Deniz Baysal, Ezgi Şenler ve Mesut Akusta başrolde oynuyor.

MEDYA 15.04.2021, 12:07 15.04.2021, 18:00
Teşkilat dizisinin uluslararası başarısı: MIPTV 2021’e seçildi!

Yayınlanmaya başladığı Mart ayından bu yana izlenme rekorları kıran ve Pazar akşamlarının ilgiyle izlenen dizilerinden biri haline gelen Teşkilat dizisi, daha yolun başında uluslararası alanda başarı yakaladı. Başlıca rollerini Çağlar Erturğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Ezgi Şenler ve Mesut Akusta’nın paylaştığı dizi, Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen içerik fuarı MIPTV'ye seçilen yapımlardan oldu. 



Çevrimiçi ortamda düzenlenen Fresh Tv seçkisinde yer aldı

12-15 Nisan tarihlerinde düzenlenecek ve koronavirüs salgını nedeniyle çevrimiçi ortamda düzenlenecek olan fuarın, Fresh TV seçkisine seçilen Teşkilat dizisi, seçkide en çok dikkat çeken yapımlardan bir tanesi oldu. MIPTV'den de yeni yeni satış haberlerinin gelmeye başladığı dönemde gelen sevindirici haber, The Wit tarafından açıklandı.

Fresh TV, bünyesine seçtiği ve ‘Fiction’ olarak belirlediği kategoride, dikkat çeken dizileri açıkladı. Uluslararası alanda dağıtımını ise MISTCO’nun üstlendiği Teşkilat dizisinin yabandı adı ise “The Shadow Team” olarak açıklandı. Yayınlandığı her akşam sosyal medyaya da damga vuran dizi, reytinglerde de gün birincisi oluyor.



Milli İstihbarat Teşkilatı'nda görev yapan özel bir ekibi konu alan dizi, aynı zamanda ekipte yer alan kişilerin de özel hayatını anlatıyor. Dizide ayrıca Nihat Altınkaya, Tunser Salman, Ahmet Uğur Say ve Serdar Yeğin gibi isimler rol alıyor.

Yorumlar (0)