Survivor’da ayrılık rüzgarı: 2 ünlü isim adaya veda etti

Survivor 2023'de bütün heyecanıyla devam ederken beklenmedik ayrılıklar gerçekleşti. Yarışmadan ayrılan iki kişinin ünlüler takımından olduğu aktarılırken, Acun Ilıcalı yarışmadan bir iki kişinin daha ayrılabileceğini ifade etti.

MEDYA 23.01.2023, 11:15 24.01.2023, 13:23
Survivor’da ayrılık rüzgarı: 2 ünlü isim adaya veda etti

Survivor 2023'de iddialı yarışmacılardan Ümit Erdim'in elenmesinin sonrasında 2 ünlü isim daha adaya kendi istekleriyle veda etti. Survivor ada konseyinde açıklama yapan Acun Ilıcalı, Seçkin Piriler ve Berdan Mardini ile ilgili verilen kararı paylaştı.

Veda etti

Bir süredir sağlık problemleriyle uğraşan ve oyunlarda sahaya çıkamayan Berdan Mardini yarışmaya veda eden isimlerden birisi oldu. Acun Ilıcalı konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Sevgili Berdan Mardini, mevcut durumda Survivor yaşantısını sürdüremeyecek. Kendisi buradaki şartları bu derece zor bir şekilde beklemiyordu. Daha fazla yarışmayı sürdürme şansının bulunmadığını bizlere iletti. Yarın, buraya gelecek ve veda edecek'' dedi.

“Beklemiyordum”

Survivor 2023’ten diğer bir ayrılık ise Seçkin Piriler oldu. Ada şartlarının oldukça zorlu olduğunu ifade eden Seçkin Piriler, "Bu derece zor bir ortam olacağını düşünmüyordum. Başarı elde edemeyeceğim yerde durmak istemedim" şeklinde konuştu.

“Bir iki yarışmacı daha bırakabilir”

Bu seneki Survivor’ın oldukça zorlayıcı olduğuna dikkat çeken Acun Ilıcalı, "Önümüzdeki hafta takımlara son yedekler de giriş yapacak. Bu şekilde kadrolar tamamıyla şekillenmiş olacak. Belki 1-2 yarışmacımız daha oyunu bırakacak" dedi.

Yorumlar (0)