Survivor'da yokluk adasına giden kim oldu?

Survivor All Star'ın bu akşamki bölümünde yapılan dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybetti. Peki yokluk adasına gönderilen yarışmacı kim oldu?

MEDYA 05.04.2022, 00:08 05.04.2022, 13:18 Hakan Öksüz
Survivor'da yokluk adasına giden kim oldu?

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor All Star, bu akşam oynanan bölümüyle nefesleri kesti. 4 Nisan Pazartesi günü oynanan dokunulmazlık oyununda kozlarını paylaşan "ünlüler" ve "gönüllüler", kıyasıya mücadele etti.  Bu hafta yapılan 4. dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı, ada konseyine gitti.

Gökhan, yokluk adasına gönderildi!

Ada konseyinde yapılan takım oylamasında, Yağmur ile Gökhan'ın ismi eşit sayıda yazıldı. Bu sonucun ardından açık oylamaya geçildi. Açık oylamada Gökhan'ın ismini daha fazla kişi söyledi. Böylece haftanın 4. dokunulmazlık oyunu sonrası yapılan oylama sonucu, yokluk adasına gidecek isim gönüllüler takımından Gökhan oldu.

Yokluk adası nedir?

Yokluk adasında sadece, bir kamera ve yatacak tahtadan bir yatak bulunuyor. Adaya giden kişi, tek başına bir gün geçiriyor. Kameranın ışığı yandığı zaman kalkıp röportaj veren yarışmacı, günün kalan bölümünde hiçbir şey yapmadan belirlenen bölgede kalmak zorunda.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu sonrası yapılan takım oylamasında çoğunluk tarafından ismi yazılan Ardahan, eleme adayı seçilmişti. Bu sonuçla birlikte Ardahan, gönüllüler takımında yokluk adasına giden ilk isim olmuştu.

Bu hafta kim elenecek?

Bu hafta oynanan 2. dokunulmazlık oyununda ünlüler takımından Barış Murat Yağcı, eleme adayı olmuş ve yokluk adasına gönderilmişti. 3. dokunulmazlık oyununda ünlüler takımından Gizem, gitme adayı olarak seçilmişti.

Salı günü yapılacak sms oylamasında yarışmacılardan Ardahan, Barış, Gizem ve Gökhan arasından en az oyu alan kişi, Survivor'a veda edecek.

Yorumlar (0)