Spor İstanbul Gençlik ve Eğlence Festivali, çevrimiçi olarak düzenlendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul katıklarıyla düzenlenen “Spor İstanbul Gençlik ve Eğlence Festivali” bu yıl pandemi nedeniyle çevrimiçi olarak düzenlendi. Birçok ünlü ismin de konuk olduğu organizasyona, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

MEDYA 12.01.2021, 14:59 13.01.2021, 13:30
Spor İstanbul Gençlik ve Eğlence Festivali, çevrimiçi olarak düzenlendi!

Fiziksel yapılan birçok etkinliğin, pandemi nedeniyle çevrimiçine taşındığı son bir yılda, çevrimiçi organizasyonlar oldukça başarılı olmaya başladılar. Bunlardan bir tanesi de, “Spor İstanbul Gençlik ve Eğlence Festivali” oldu. ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul’un katkılarıyla yapılan festival, 250.000 kişiye ulaşarak, yılın en büyük çevrimiçi etkinliği oldu.

Dört gün süren festival kapsamında; 10 saat kesintisiz yayın, 40’tan fazla mini etkinlik, 8 farklı konser, 6 farklı espor turnuvası düzenlendi. Festival, ilk olarak Oğuzhan Uğur ve Müge Boz’un sunduğu Açılış Partisi ile başladı. anlık 150.000 izleyici kitlesine ulaşan yayın, ciddi bir izlenme sayısına ulaştı.

Ünlü isimler, bu festivalde buluştu

Sosyal medya verilerine göre Aralık ayında en çok konuşulan etkinlik olarak öne çıkan festival, etkinliğe katılan 70’ten fazla ünlü konuğun paylaşımları sayesinde 13 milyon kişiye ulaştı. Facebook’ta 60 milyon, Instagram’da 65 milyon, YouTube’da 14 milyon ve Twitter’da da 8 milyon gösterime ulaşan etkinlik sayesinde, Spor İstanbul hesaplarına 84 bin yeni takipçi kazandırıldı.
 

Dört gün oyunca çevrimiçi olarak izleyicisine ulaşan festivale; Edis, Pinhani, Ceza, Can Bonomo, Oğuzhan Koç, Ufuk Beydemir, İlyas Yalçıntaş ve Evrencan Gündüz gibi gençlerin severek takip ettiği isimlerin de katıldı. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da festivale katılım gösterdi. 

Yorumlar (0)