Sipahi dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?

Show TV'nin tarafından izleyicilerin karşısına çıkarılan “Sipahi” dizisi ilk bölümünün ardından birçok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Özge Gürel ve Kaan Yıldırım’ın rol aldığı dizinin uyarlama olup olmadığı ve çekim yeri izleyiciler tarafından merak ediliyor.

MEDYA 14.12.2022, 13:51 15.12.2022, 16:52
Sipahi dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?

12 Aralık günü Sipahi dizisinin ilk bölümü seyircisiyle buluştu. Birçok kişinin beğenisini toplayan dizinin oyuncu kadrosu içerisinde Kerem Alışık, Özge Gürel ve Kaan Yıldırım gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Sipahi dizisi uyarlama mı, nerede çekiliyor? İşte detaylar…

Sipahi dizisi nerede çekiliyor?

Sipahi dizisi Almanya’nın Berlin kentinde çekilmiştir. İlk bölümde görülen takip ve çatışma sahneleri ise tarihi mimarisi ile gözlerin üzerinde olduğu Gaziantep’te çekilmiştir. Yayınlanan ilk bölüm sahneleri ise Gaziantep, İstanbul ve Berlin’de çekilmiştir.

Sipahi dizisi uyarlama mı?

Senaryosunu Ali Doğançay'ın kaleme aldığı Sipahi dizisinin herhangi bir ülkeden uyarlama şeklinde çekilmediği ifade edilmektedir.

Sipahi dizisi konusu nedir?

Dizide gözü kara bir karakter olan Ali, kendisine verilen yeni vazifesinde Türkiye’ye karşı büyük bir komplonun yapıldığını gün yüzüne çıkaracaktır. Bunun sonucunda ise MİT’te daha öncesinde çalışan ve bir efsane şeklinde isimlendirilen eski istihbaratçı Yıldırım Bozok vazifesine geri dönüş yapacaktır. Ancak söz konusu geri dönüş Yıldırım'ın geçmişini de peşinden getirecektir.

Yorumlar (0)