Simge Sağın’dan Sezen Aksu itirafı: Önünde takla atmış!

Pop müziğinin başarılı yorumcularından Simge Sağın, yeni şarkısı ‘Sevmek Yüzünden’ ile gündemde. Şarkının sözlerinin Sezen Aksu tarafından yazıldığını belirten Sağın, sözleri gördüğünde nutkunun tutulduğunu söyledi. Sezen Aksu’nun beğendiğini belli etmesini istemesi üzerine takla attığını söyleyen Sağın, Aksu’yu şaşırttığını söyledi. 

MEDYA 19.04.2021, 10:17 19.04.2021, 18:05
Simge Sağın’dan Sezen Aksu itirafı: Önünde takla atmış!

Çıkardığı şarkıların başarısıyla pop müziğinde güçlü bir yere gelen Simge Sağın, yeni şarkısı ‘Sevmek Yüzünden’ ile zirve noktasına yerleşti. Kariyeri boyunca Ozan Bayraşa ve Ersay Üner ile beraber işlere imza atan ve dirsek temasında bulunan Sağın, düzenlemesi Genco Arı‘ya ait olan yepyeni şarkısı ile uzun zaman sonra müzikseverleri karşısına çıkmıştı. Ayroca müzik eleştirmelerinden de oldukça iyi yorumlar alan Sağın, şarkının oryaya çıkması hakkında önemli bir detayı da paylaştı.



Sezen Aksu’nun önünde takla attı

Pandemi nedeniyle konser de veremeyen Simge, bu süreci yeni şarkısıyla renklendirdi. Yaklaşık dört yıl önce bir Yunan adası olan Symi’ye tatil için gittiğini söyleyen Sağın, ortaya şarkının nakaratını çıkardıklarını söyledi. Ozan Bayraşa ile Ersay Üner‘in şarkıyı dinledikten sonra bestenin tamamlandığını belirten Sağın, şarkının sözlerini ise Sezen Aksu’nun yazdığını söyledi. Aksu’dan sözlerin yazıldığı haberini alır almaz stüdyoya koştuğunu belirten Sağın, sözleri okurken heyecandan nutkunun tutulduğunu söyledi. Bir anda tepkisiz kalmasına Sezen Aksu’nun şaşırdığını belirten Sağın, heyecanlandığında böyle olduğunu söyledi. Bunun üzerine Aksu, Sağın’dan beğendiğini belli etmesi isteyen hatta takla atmasını istedi. Simge Sağın da bunun üzerine takla attığını itiraf etti. Bunun üzerine de Sezen Aksu Simge’ye gerçekten deli olduğunu söyledi. 



Yapay kürkle kürk karşıtlığını gösterdi

Kariyerinde ‘Miş Miş’, ‘Öpücem’, ‘Kamera’, ‘Üzülmedin mi?’ ve 'Prens & Prenses' gibi şarkıları bulunduran Simge Sağın, ayrıca şarkının klibinde de yapay kürk kullandığı belirtti. Her şarkısının 100 milyon dinlenmek zorunda olmadığını ve sahtelikle ilerlememek için uğraştığını söyleyen Sağın, sahtekarlığın hayatında olan bir duygu olmadığını ve hayatında müziğin gerçek olduğunu da sözlerine ekledi. 

Yorumlar (0)