Sezen Aksu’nun yeni şarkısı “Masumlar Apartmanı” dizisinde görücüye çıkıyor!

Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ı başrollerde buluşturan “Masumlar Apartmanı” dizisinde Sezen Aksu sürprizi! Aksu’nun yeni şarkısı “Affet”, ilk kez ‘Masumlar Apartmanı’ dizisinde görücüye çıkacak.

MEDYA 30.01.2021, 13:01 31.01.2021, 09:20
Sezen Aksu’nun yeni şarkısı “Masumlar Apartmanı” dizisinde görücüye çıkıyor!

Oyuncu kadrosunun yanında hikayesiyle de dikkat çeken ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun İçi” romanında yer alan ”Çöp Apartmanı” hikayesinden uyarlanan “Masumlar Apartmanı” dizisi, sürpriz bir gelişmeye şahit olacak. Dizinin 2 Şubat Salı akşamı ekrana gelecek olan 20. Bölümünde, sevilen sanatçı Sezen Aksu sürprizi yaşanacak. Aksu’nun seslendirip bestelediği yeni şarkısı “Affet”, ilk kez Masumlar Apartmanı dizisinde çalacak.

Naci ve Safiye’nin geçmiş günleri, “Affet” şarkısıyla ekrana gelecek

Aksu’nun “Affet” şarkısı, dizinin aşıklarından Naci ve Safiye’nin geçmiş günlerine döneceği sahnelerde çalarak izleyiciyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde ise İnci, Han ile birlikte eve yerleşmiştir. Han, İnci’yi rahat ettirmek için elinden geleni yapacaktır. Fakat Safiye, İnci’yi göndermek için hayatı dar etme planları yapmaktadır. Gülben ise bu sırada, evdeki dengeleri korumaya çalışır. Ayrıca Safiye, Naci’den gelen bir sürprizle beraber, bastırmaya çalıştığı duygularının tekrar canlandığını fark eder.

Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın, senaristliğini Deniz Madaoğlu’nun ve yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın üstlendiği “Masumlar Apartmanı” nda başlıca rolleri Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Gizem Katmer, Emir Özden, Uğur Uzunel ve Esra Ruşan gibi isimler paylaşıyor.

Ezgi Mola’nın unutamadığı Sezen Aksu anısı

Dizinin ‘Safiye’ si Ezgi Mola, geçtiğimiz yıllarda Sezen Aksu’yu çok sevdiğini belirtmiş ve ilkokul zamanında herkesi Aksu’nun ‘sütannesi’ olduğunu söyleyerek kandırdığını belirtmişti. Ayrıca ünlü olmadan önce Mola, Aksu’yu alışveriş yaparken gördüğünü ve onu takip etmeye başladığını söylemişti.

Mola, Aksu’nun kendi fark edince, “Canım git başımdan, alışveriş yapacağım” dediğini, ancak Mola’nın ve “Bir daha sizi nereden göreceğim, gidemem” diyerek Aksu’yu takibe devam ettiğini itiraf etmişti.

Yorumlar (0)