Sevilen şarkıcı Tuğba Yurt, zirvenin kraliçesi oldu!

‘Sakin Ol’ ve ‘Oh Oh’ şarkılarını kendine has yorumlayarak müzikseverlerin beğenisini kazanan Tuğba Yurt, yeni şarkısıyla gündemde. Yeni çalışması ‘Benim O’ listelerin zirvesine ortan Tuğba Yurt, adeta milyon izlenmeler yakaladı. 

MEDYA 01.05.2021, 15:00 02.05.2021, 14:23
Sevilen şarkıcı Tuğba Yurt, zirvenin kraliçesi oldu!

İlk olarak Doğukan Manço iile düet yaptığı ve ‘Kardeş Payı’ dizisi oyuncularıyla klibinde beraber rol aldığı “Sakin Ol” şarkısıyla adını duyuran başarılı şarkıcı Tuğba Yurt, son olarak yeni çalışmasıyla gündemde. Daha sonra ‘Oh Oh’, ‘Taş Yürek’, ‘İnceden İnceden’, ‘Vurkaç’, ‘Masal’ ve ‘Sığınak’ adlı şarkılarla müzikseverlerin karşısına çıkan Tuğba Yurt, yeni şarkısı’ Benim O’ ile dinleyicisinin karşısına çıktı.



20 milyon izlenme yakaladı

Nisan ayının başında yayına giren şarkı, kıra bir süre içerisinde milyon izlenme yakaladı. Şarkının yayınlandığı YouTube’da toplanma 20 milyon izlenme yakalayan Tuğba Yurt’un şarkısı, ayrıca Ulusal radyolarda en çok çalan şarkılardan biri de oldu. Nisan ayının en çok dinlenen ve indirilen şarkılarından biri haline gelen ‘Benim O’, müzik listelerinde de üç haftadır birinci olarak dikkat çekiyor. Liderlik koltuğunu kimselere bırakmayan Tuğba Yurt, adeta kraliçe tacı taktı. Şarkının bir aydır olan büyük başarısı nedeniyle mutlu olduğunu belirten Tuğba Yurt, sosyal medya paylaşımlarını takip ettiğini ve şarkının gördüğü ilgiden kaynaklı çok mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.



Sözü ve müziği Ersay Üner’e ait

Destekleyen herkese teşekkür eden Tuğba Yurt’un bir sonraki şarkısı ise merakla beklenmeye başladı. Şarkının söz ve müziği Ersay Üner tarafından yapılırken, aranjesi de Ersay Üner’e ati. Şarkıya ait mix ve mastering çalışmalarını ise Tarık Ceran’ın yaptığı şarkının klip yönetmenliğini ise, ünlü klip yönetmeni Murat Joker üstlendi.

Yorumlar (0)