Sevilen oyuncu Aslı Enver’den, yeni film müjdesi geldi!

Son olarak ‘Babil’ dizisinde rol alan Aslı Enver, bir süredir salgın nedeniyle yeni bir projeye evet dememişti. Ancak yeni habere göre Enver, ‘Sen Yaşamaya Bak’ adlı yeni bir filmde rol almak için anlaştı.

MEDYA 26.04.2021, 17:59 27.04.2021, 14:01
Sevilen oyuncu Aslı Enver’den, yeni film müjdesi geldi!

İzleyicinin ‘Kavak Yelleri’ dizisiyle tanıdığı ve daha sonra birçok projede yer alarak kitlesini arttıran Aslı Enver’den yeni proje bombası geldi. Üç sezon süren İstanbullu Gelin dizisindeki Süreyya karakterinin ardından iki sezon da Babil dizisinde rol alan Enver, son olarak Assos’a gitmişti. Babil dizisinin bitmesinin ardından bir süre projelere evet demeyen Enver, salgın nedeniyle bir süredir dinleniyordu. Gelen haberlere göre Aslı Enver, yeni bir film projesini kabul etti.



‘Sen Yaşamaya Bak’ filminde rol alacak

Birsen Altuntaş’ın duyurusuna göre Aslı Enver, Babil dizisinin ardından bu kez bir sinema filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bir süredir diyet yaptığı konuşulan ve sosyal medyadaki paylaşımlarına bakıldığında doğa içinde bir detoks yapan Aslı Enver, bir sinema projesi için evet dedi. Dijital platformda yayınlanması planlanan filmi adı ise ‘Sen Yaşamaya Bak’. Yönetmenliğini şu sıra ‘Teşkilat’ dizisinin yönetmenliğini üstlenen Hakan Ketche yani Hakan Kırvavaç’ın üstleneceği film, Hakan Bonomo tarafından senaryolaştırıldı. Aslı Enver’in filmde hangi oyuncularla beraber oynayacağı ise, henüz belirsizliğini koruyor. Son olarak Aslı Enver, 23 Nisan’da çocukken çektirdiği bir videoyu paylaşmış ve takipçilerini mutlu etmişti.



Kavak Yelleri ve İstanbullu Gelin dizileri, kariyerinde önemli projeler oldu

10 Mayıs 1984 tarihinde Londra’da dünyaya gelen Aslı Enver, oyunculuğa Türkiye’ye geldiğinde adım attı Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun olan Enver, daha sonra Haliç Üniversitesi’nde Tiyatro okudu. 2002 yılında Uzay Sitcom’u ile oyunculuğa adım atan Enver, 2003 yılında rol aldığı ‘Hayat Bilgisi’ dizisindeki Hazal rolüyle tanındı. Ancak Enver’in yıldızını parlatan ve tamı tamına beş yıl süren uğurlu projesi ise, ‘Kavak Yelleri’ dizisinde canlandırdığı Mine karakteri oldu. Ardından ‘Suskunlar’, ‘Tamam Mıyız’, ‘Kayıp’, ‘Mutlu Ol Yeter’ ve ‘Kış Güneşi’ gibi yapımlarda rol alan Enver, üç yıl süren ‘İstanbullu Gelin’ dizisinde canlandırdığı Süreyya karakteriyle yeniden çıkış yakaladı. Bu sırada ‘Kardeşim Benim’ ve ‘Öteki Taraf’ filmlerinde de rol alan Enver, son olarak ‘Babil’ dizisinde Ayşe karakterini canlandırdı.

Yorumlar (1)
haldur 3 yıl önce
Cieszę się pozdrawiam z Polski Asli