Seksenler’in Şahin’i Ceyhun Fersoy, yeni bir yarışma programı sunacak!

Son olarak Seksenler dizisinde hayat verdiği Şahin karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Ceyhun Fersoy, yeni bir yarışma programı sunmaya hazırlanıyor. Yarışma programının adı  “Marshall Ailesi Yarışıyor” adıyla açıklanan Fersoy, tezgâhtarları yarıştıracak.

MEDYA 03.05.2021, 13:40 04.05.2021, 09:51
Seksenler’in Şahin’i Ceyhun Fersoy, yeni bir yarışma programı sunacak!

Rol aldığı Seksenler dizisinde Almancı Şahin karakterine hayat veren başarılı oyuncu Ceyhun Fersoy, bu kez yarışma sunucusu olarak izleyici karşısına çıkacak. Dizide beraber rol aldıkları Begüm Öner ile 2015 yılından bu yana evli olan Fersoy, sunacağı yarışma programında tezgahtarları yarıştıracak. Yarışma programının adı ise, “Marshall Ailesi Yarışıyor” adıyla açıklandı. 



18 Mayıs’ta yayınlanacak

Dijital platformda yayınlanacak olan yarışmada yarışacak olan tezgahtarlar, birbirleriyle yarışacak ve sürpriz hediyeler kazanacaklar. Ceyhun Fersoy’un eğlenceli sunumuyla yayınlanacak olan yarışma programı, 18 Mayıs tarihinden itibaren 4 hafta boyunca yayına gelecek. Salı günleri yayınlanacak olan program, tezgahtarların sımsıcak ve iyi vakit geçirmelerini planlıyor. Özel ödüllerin sahibi olacak olan yarışmacılar arasından, ayrıca beş kişiden oluşan şampiyon takıma ise büyük ödül olarak 10 bin TL değer taşıyan bir hediye çeki de verilecek.



Salgın sürecinde morali bozuk olanların yüzü gülecek

Markalarının altında çalışan herkesin bir aile olduğunu belirten yarışmayı düzenleyen markanın pazarlama müdürü Pınar Adabağ, herkesin çok yorulduğu ve bunaldığı salgın sürecinde bir nebze oldun herkesin yüzünü güldürmeyi amaçladıklarını belirtti. Özel bir yarışma hazırladıklarını söyleyen Adabağ, bilgisayarlara, cep telefonlarına ve akıllı televizyonlara Ceyhun Fersoy’un konuk olacağını ve tezgahtarların eğlence içinde yarışarak ödül sahibi olacaklarını söyledi. 

Yorumlar (0)