Seda Sayan’ın finalisti Halil Polat, tüm sevgililer için özel şarkılar yaptı!

Ünlü sanatçı Seda Sayan’ın “O Ses Türkiye” yarışmasındaki finalisti olan Halil Polat, müzik kariyerinde profesyonel anlamda adımlarla yürüyor. Sayan’ın destekleriyle çıkardığı teklilerin ardından Polat, bu kez “Öldüm Sahiden” şarkısını yorumladı.

MEDYA 25.02.2021, 12:11 26.02.2021, 18:00
Seda Sayan’ın finalisti Halil Polat, tüm sevgililer için özel şarkılar yaptı!

Müzik kariyerinde emin adımlarla ilerleyen umut veren sanatçı Halil Polat, yorumladığı yeni bir şarkısıyla müzikseverlerin karşısına çıkıyor. “O Ses Türkiye” yarışmasında Seda Sayan’ın takımında olan ve finale olan Polat’a Sayan, ilk projesinde destek verme sözü vermişti. Polat, Seda Sayan’ın desteğiyle arka arkaya çıkardığı “Vuramam Sana” ve “Haşa” adlı şarkılarını müzikseverlere sunmuştu.

‘Öldüm Sahiden’ şarkısını yorumladı

Halil Polat bu kez, Ebru Yaşar’ın yıllar önce seslendirdiği  “Öldüm Sahiden” şarkısını yorumladı. Fuat Özdoğdu yönetiminde ortaya çıkan şarkıyı Polat, şarkısını tüm sevgililere armağan ediyor. Şarkının sözleri Şebnem Sungur’un olurken, müziği Gökhan Tepe’ye düzenlemesi Fırat Özbaylar‘ a ait.

“Öldüm Sahiden” şarkısının klibi ise, Can Karabulut yönetmenliğinde İstanbul sokaklarında,  Haliç üzerine yapılmış ve Karaköy'le Eminönü'nü birleştiren Galata Köprüsü’nde çekildi. Görsel şölene imza atılacak olan kliple beraber Polat, sevenlerini selamlıyor. Seda Sayan, Polat’ın sesine ve yorumuna bayıldığını belirtmişti. Sayan, Uğur Polat’ın ileride çok iyi yerlere geleceğini söylemişti.

Yorumlar (0)