SAT Komandolarının eğitimi, “Özel Tim Semender” belgeseline konu oldu!

Yüksek kabiliyetli 13 sivil sporcunun, SAT komandoları eğitimine katılması, bir belgesel serisinde anlatılacak. Belgeselin ilk bölümü, 27 Şubat’ta yayınlanacak.

MEDYA 25.02.2021, 14:58 25.02.2021, 16:09
SAT Komandolarının eğitimi,  “Özel Tim Semender” belgeseline konu oldu!

Su altı Taaruz yani SAT komandolarının zorlu mücadele eğitimi, sıra dışı bir hikayeyle bir belgesel serisinin konusu oldu. “Özel Tim Semender” adlı belgesel serisi, komandoların özel haftasından esinlenerek hazırlandı. Belgeselde yüksek atletik kabiliyetlere sahip 13 sivil sporcu bir araya geldi. Sporcular, SAT komandosu eğitimlerinin en zor haftasından esinlenerek tasarlanmış bir eğitim simülasyonunu tamamlamaya çalışıyor.

Yönetmenliğini Altuğ Gültan ve Burak Aksoy üstlendi

Belgeselin yönetmenliğini ise, 2020’ye damga vuran “Akıncı” belgeselinin de yapımcılığını üstlenen yapım tarafından hazırlanan belgesel, Altuğ Gültan ve Burak Aksoy yönetmenliğinde çekildi.  27 Şubat Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan belgeselde sporcular, 6 gün boyunca sadece 8 saat uykuyla farklı stres pozisyonlarına maruz bırakılıyor.

Sporcular, emekli SAT komandosu Bülent Kuru direktörlüğünde çalıştılar

SAT komandolarının eğitimlerinden ilham alınarak ortaya çıkan belgesel, emekli SAT komandosu Bülent Kuru ve ekip arkadaşlarının direktörlüğünde sporcular,  zorlu eğitimleri geçebilmek için gerekli donanımlara sahip olup olmadıklarını kanıtlamaya çalışıyorlar. Kilometrelerce süren koşular, saatler süren fiziksel eğitimler ve bitmeyen cezalar da eğitimin içerisinde yer alıyor.

Yorumlar (11)
Timur Misiloğlu 3 yıl önce
Katılmak istiyorum
timur34@hotmail.com 3 yıl önce
Katılmak istiyorum nasıl başvurabilirim
Ibrahim çalbay 3 yıl önce
Piskolojik yönden çok guzel
Köksal 3 yıl önce
Eğitmenlerin giydiği elbiseler satılıyor mu
Onur 3 yıl önce
Nerede çekiliyor
Bülent 3 yıl önce
Nasıl başvuru yapabiliriz?
Bekir karaçayır 3 yıl önce
Katılmak istiyorum yardımcı olun
Ysmn 3 yıl önce
Çok saçma ne kazandırıyor bu tim
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın