Şarkıcı Simge, sessizliğini ‘Sevmek Yüzünden’ hitiyle bozuyor!

Pop müziğinin güçlü isimlerinden Simge, uzun süren sessizliğini yeni şarkısıyla bozuyor. Yaptığı şarkılarla adından her zaman söz ettiren Simge, ‘Sevmek Yüzünden´adlı yeni hit şarkısıyla müzik severlerin karşısına çıktı.

MEDYA 11.04.2021, 13:26 12.04.2021, 11:03
Şarkıcı Simge, sessizliğini ‘Sevmek Yüzünden’ hitiyle bozuyor!

Pop müziğinin başarılı isimlerinde bir tanesi olan ve müziğe 'Prens & Prenses ‘, ‘Bip Bip’, ‘Öpücem, ‘Üzülmedin Mi? ve 'Ne Zamandır?’ gibi şarkılar kazandıran başarılı sanatçı Simge, uzun süren sessizliğini bozuyor. Pandemi dönemiyle beraber konserlerine de ara veren Simge,verdiği aranın ardından yeni tekli çalışmalarıyla müzikseverlerin karşısına çıkıyor.  Simge’nin yeni şarkısın adı ise, ‘Sevmek Yüzünden’ olarak açıklandı.



Şarkının sözleri, Sezen Aksu’ya ait
Sevmek Yüzünden şarkısının sözü, kariyeri boyunca Simge’ye destek olan ünlü sanatçı Sezen Aksu’ya ait. Şarkının müziği ise, Ozan Bayraşa ve Ersay Üner ile Simge tarafından yapıldı. Genco Arı’nın düzenlemesini yaptığı şarkısı ile Simge, yeniden iddialı bir çıkış yapmayı amaçlıyor. Yeni şarkısı için kamera karşısına geçip objektiflere de yeni pozlar veren Simge, ayrıca yeni bir klibe de imza attı. Klibin yönetmenliğini ise Seçkin Süngüç üstlendi.



Hem gözlere hem kulaklara hitap ediyor

Yaptığı birçok şarkıyla müzikseverlerin kalbinde yer edinen ve müzik eleştirmenlerinin yorumlarına bakıldığında Türk pop müziğinin “Şampiyonlar Ligi” nde adını koyan Simge, arka arkaya çıkardığı şarkılarla her zaman gündemde kaldı.



Bu kez yeni şarkısı ‘Sevmek Yüzünden’ ile yeniden gündemde olmayı başaran Simge, Yaz aylarının hit şarkısını şimdiden piyasaya sürdü. Efsane müzisyenleri yeni şarkısında bir araya getiren Simge, hem seslere hem gözlere hitap etmeye geliyor.
 

Yorumlar (0)