Şarkıcı Mustafa Yılmaz’ın yeni şarkısı, iki gün içerisinde milyon tıklamalara ulaştı!

Sosyal medyada iyi bir kitle edinen genç sanatçı Mustafa Yılmaz, yeni şarkısı ‘Ben de İnsanım’ ı dinleyicisinin beğenisine sundu. Şarkısını geçtiğimiz günlerde yayına sokan Yılmaz’ın şarkısı,  yayınladığı iki gün içerisinde tamı tamına iki milyon izlenme yakaladı!

MEDYA 22.04.2021, 14:15 22.04.2021, 18:44
Şarkıcı Mustafa Yılmaz’ın yeni şarkısı, iki gün içerisinde milyon tıklamalara ulaştı!

Sosyal medyada daha önce ‘Sorun Yok’ ve ‘Keşke’ gibi şarkılara imza atan geçen sanatçı Mustafa Yılmaz, yeni şarkısı ‘Ben De İnsanım’ ı yayınladı. Yeni şarkısıyla dinleyicisinin karlısına çıkan Yılmaz, şarkısını yayılar yayınlamaz izlenmesinin bir anda yükselmesi karşısında şaşkına uğradı. Şarkının iki gündeki izlenme oranları, bir anda iki milyona ulaştı.



Klipteki hikaye, gerçek hayattan uyarlandı

Sosyal medya üzerinden yayınlana şarkılarıyla iyi bir dinleyici kitlesi yakalayan Mustafa Yılmaz, yeni şarkısını 16 Nisan’da yayınlamıştı. Yeni albümü ‘Seven Hiçbir İnsan Asla Aldatılmayı Hakketmez’ adıyla yayınlanan Yılmaz, yüksek bir hayran grubu elde etti. 2 milyon kişi tarafından dinlenme yakalayan şarkın klibi, gerçek hayattan alınmış bir hikayeye dayanarak senaryolaştırıldı. Ben De İnsanım şarkısının söz ve müziği ise Ersoy dinç tarafından yapıldı. 



Şarkının klibinin yönetmenliğini üstlenen Hayrettin Güneş, inandığı her çekim projesini kısa film tadında ele almayı sevdiğini söyledi. Her bir filmin mesaj içermesi gerektiğine dikkat ettiğini belirten Güneş, ilerleyen dönemlerde ynie bu tatta klipler yapacağını da söyledi. Klibin çekiminin yaklaşık 40 kişiden oluşan bir ekiple çekildiğini söyleyen Güneş, 30 günde tam hazırlıkların sürdüğünü söyledi.

Yorumlar (0)