San Andreas filminin konusu ne? Filmin oyuncu kadrosu

Dünyaca ünlü oyuncu Dwayne Johnson'ın başrolünde olduğu San Andreas Fayı filmi bu akşam bir kez daha izleyiciyle buluşacak. Peki 2015 yılında çekilen bu filmin konusu ve oyuncuları nedir? İşte yanıtlar...

MEDYA 25.06.2020, 22:20 25.06.2020, 21:31
San Andreas filminin konusu ne? Filmin oyuncu kadrosu

29 Mayıs 2015 tarihinde vizyona giren San Andreas Fayı filminin yönetmen koltuğunda Brad Peyton oturuyor. Film güçlü ve dikkat çeken kadrosuyla da büyük bir ilgi görüyor. Türü aksiyon ve macera olan San Andreas filminin konusu, oyuncuları ve hakkında tüm merak edilenleri sizler için hazırladık.

San Andreas filminin konusu

San Andreas filmi, California'nın Batı Kıyı Şeridi'nin tamamını etkileyen büyük bir deprem faciasının ardından yaşanılan arama kurtarma sürecine odaklanıyor ve film itfaiye eri Tom'un yaşadıklarını ön plana çıkartıyor. Filmde genç bir adamın duygusal hayatıyla beraber sorumluluklarını da dengede tutma çabasını izliyoruz.

Kötü bir şöhretle bilinen San Andreas Fayı'nın kırılması ile birlikte 9 şiddetinde bir depremi görüyoruz. Bu sırada bir arama kurtarma pilotu olan ve araları artık çok iyi olmayan eşi, Los Angeles'tan San Francisco'ya kızlarını kurtarmak için yola çıkıyor. Fakat kuzeye yapmış oldukları bu tehlikeli yolculuk sadece bir başlangıç olarak biliniyor. En kötüsü ise yaşanılan kötü olayların bittiğini düşünseler de daha yeni başlıyor olması.

Dwayne Johnson'ın başrolünde olduğu filmin yönetmen koltuğunda Brad Peyton oturuyor. Filmin yapımcısı ise Beau Flynn.

Yorumlar (0)