Samet Nohut’un, Mustafa Sandal’ın desteğiyle “Aşk Makamı” şarkısı yayınlandı!

O Ses Türkiye yarışmacılarından Limburglu Samet Nohut, ilk ‘tekli’ çalışmasını dinleyicilerle buluşturdu. Nohut’un “Aşk Makamı” adlı şarkısı, Mustafa Sandal tarafından da desteklendi.

MEDYA 01.02.2021, 12:47 01.02.2021, 17:41
Samet Nohut’un, Mustafa Sandal’ın desteğiyle “Aşk Makamı” şarkısı yayınlandı!

Uzun yıllar boyunca devam eden ve müzik dünyasına İrem Derici, Melis Kar, Oğuz Berkay Fidan, Aziz, Lütfiye Özipek ve Ayda gibi güçlü sesleri kazandıran “O Ses Türkiye” yarışmasından bir isim daha yeni şarkısıyla dinleyicisini selamlıyor! Yarışmanın 2.sezonunda Hadise’nin takımında yarışan Limburglu Samet Nohut, ilk single çalışması “Aşk Makamı”nı dinleyicilerle buluşturdu.

Nohut’a Mustafa Sandal desteği

Samet Nohut’un ilk teklisi “Aşk Makamı” na, sevilen sanatçı Mustafa Sandal da destek verdi. Şarkı, Mustafa Sandal prodüktörlüğünde müzik severlerin beğenisine sunuldu. Tekin Önal ise, Samey Nohut’un menajerliğini gerçekleştiriyor. Aşk Makamı, YADA Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Şarkının sözü ve müziği Abdullah Buğdaycı’ya ait olurken, aranjesi ise Hakan Pekinbudak & Burhan Kafadar imzası taşıyor. Aşk Makamı’nın klibi de yakın zamanda yayına girrecek. Klibin yönetmenliğini Oğuz Türkmen tarafından gerçekleştirildi. Samet Nohut’un menajerliği ise Tekin Önal tarafından yapılmakta.

Yorumlar (1)
Queen 3 yıl önce
sesine bayildim