Şahsiyet hayranlarına "yeni sezon" müjdesi

Haluk Bilginer'in Agah Beyoğlu rolüyle seyircinin karşısına çıktığı Şahsiyet dizisinden sevindiren bir haber geldi. Aktarılan bilgilere göre dizinin 2. sezonunun çekimleri için hazırlıklar başladı.

MEDYA 13.12.2022, 16:04 13.12.2022, 17:59 Hakan Öksüz
Şahsiyet hayranlarına "yeni sezon" müjdesi

Kadrosunda Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger ve Şebnem Bozoklu gibi isimlerin yer aldığı Şahsiyet dizisi, 2018 yılında seyirciyle buluşmuştu. Kısa sürede trendlere giren ve dünya çapında popülerlik kazanan dizide "Agah Beyoğlu" karakterini canlandıran Haluk Bilginer, 47'nci Emmy Ödüllerinde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülüne layık görülmüştü.

Şahsiyet'in 2. sezonu ne zaman?

İlk sezonu 12 bölümden oluşan Ay Yapım imzalı Şahsiyet dizisinin yeni sezonunun gelip gelmeyeceği merak ediliyor. İlk defa Puhu TV'de yayınlandıktan sonra hakları Ay Yapım tarafından satın alınan dizinin 2. sezonunun geleceği öğrenildi. 

Edinilen bilgilere göre hakları satın alınan dizinin 2. sezonu Disney Plus platformunda yayınlanacak. Yeni sezonun ne zaman geleceği netleşmiş değil. 

Şahsiyet dizisinin konusu

Hakan Günday'ın romanından uyarlanan Şahsiyet dizisi, adli katip memurluğundan emekli olan Agah Beyoğlu'nun başından geçenlere odaklanmaktadır. Alzheimer teşhisi konulduktan sonra bildiği hayatı tepetaklak olan Agah Beyoğlu, yıllardır ertlediği cinayeti işlemeye karar verir.

Yorumlar (0)