Ricky Gervais’li After Life dizisi, yeni sezon çekimlerine başladı!

Başrolünde komedyen Ricky Gervais’in yer aldığı, ve yaratıcısın da Gervais olduğu ‘After Life’ dizisi hayranlarına müjde! İlk iki sezonuyla izleyicinin çok sevdiği dizilerden biri olan After Life’ın üçüncü sezon çekimleri başladı. Haberi Ricky Gervais, sosyal medya hesabında paylaştı. 

MEDYA 20.04.2021, 10:00 20.04.2021, 17:49
Ricky Gervais’li After Life dizisi, yeni sezon çekimlerine başladı!

Yaptığı stand-up komedileriyle ve komedi şovlarıyla herkesi kendine sevdiren Ricky Gervais’in başrolünde yer aldığı ‘After Life’ dizisi hayranlarına bir müjde geldi. Yayınlanan iki sezonuyla da izleyicisini kendisine hayran bırakan ve eşini kaybettikten sonra Tony adında bir adamın yaşadıklarına odaklanan dizinin üçüncü sezon çekimlerine başlandı. Haberi hem Ricky Gervais hem de dizinin yayınlandığı dijital platform duyurdu. 



Üçüncü sezon çekimleri başladı

Dizinin ayrıca yaratıcılarından ve yazarlarından olan Gervais, yaz aylarında da üçünü sezon senaryolarını yazmaya başladıklarını duyurmuştu. İngiliz komedyen Ricky Gervais, Mart 2019’de yayınlanan dizinin ilk sezonuyla herkesi şaşırtmış ve komedinin yanında dram oyunculuğuyla da herkesi kendine hayran bırakmıştı.
 

Dizinin ikinci sezonu ise, Nisan 2020’de yayına girmiş ve övgü toplamıştı. Dizinin üçüncü sezon çekimleri hakkında ise Gervais, elinde senaryoyu tuttuğu bir paylaşım yaptı. Diğer bir paylaşımında ise Gervais, dizinin klaketini tuttuğu bir paylaşım yaptı.

Eşini kaybettikten sonra çevresine tamamen içinden geldiği gibi ve açık sözlü davranmaya başlayan Tony’ye odaklanan dizi, Tony’nin eski mutluluğuna dönmesini ve yeni biriyle tanışarak yeni bir yaşama başlamasına da zemin hazırlıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Gervais’in yanında; Mandeep Dhillon, Diane Morgan, Ashley Jensen, Tom Basden veDavid Bradley, gibi isimler bulunuyor.

Yorumlar (0)