Recep İvedik 7 rekor kırdı, Disney Plus düğmeye bastı

Şahan Gökbakar'ın başrolünde olduğu Recep İvedik serisinin son filmi, Disney Plus platformunda yayınlandı. Platforma 1 milyondan fazla abone getirerek rekor kıran Recep İvedik 7, Disney Plus yönetimini sevindirdi. Disney Plus'un, serinin sonraki filmlerinin yapılması için Şahan Gökbakar ile temas kurduğu öğrenildi.

MEDYA 27.12.2022, 15:23 Hakan Öksüz
Recep İvedik 7 rekor kırdı, Disney Plus düğmeye bastı

Recep İvedik film serisiyle gişe rekorları kıran Şahan Gökbakar, serinin 7'nci filmini sinema yerine Disney Plus platformunda izleyicilerin beğenisine sundu. Togan Gökbakar'ın yönetmenliğinde çekilen Recep İvedik 7'nin başarısı, Türkiye pazarı ile henüz yeni tanışan Disney Plus platformunda sevince neden oldu.

Platforma 1 milyondan fazla abone geldi

Edinilen bilgilere göre Recep İvedik 7 sayesinde platformun abone sayısı 1 milyonun üzerinde arttı. Recep İvedik filmlerinin haklarını Şahan Gökbakar'dan satın alan Disney Plus, bu kararın ekonomik faydasını gördü. Filmin 1 milyondan fazla abone getirerek rekor kırması, Recep İvedik serisinin devamının çekilmesi için platformun harekete geçmesine yol açtı.

Recep İvedik'in yeni filmleri için görüşmeler başladı

Disney Plus'ın, Recep İvedik serisinin iki filminin daha çekilmesi için Şahan Gökbakar ile temasa geçtiği kaydedildi. Recep İvedik hayranları, serinin 8 ve 9 numaralı filmleri için şimdiden oldukça heyecanlı. 

Erdal ile Ece dizisi yolda

Recep İvedik'te hem oyunculuk hem de yapımcılık görevini üstlenen Şahan Gökbakar, bir yandan da "Erdal ile Ece" dizisi için kolları sıvadı. Disney Plus platformunda yayınlanacak dizinin, Şahan Gökbakar'ın beğenilen yapımlarından "Celal ile Ceren" filmine benzer bir tarzda olacağı kaydedildi. Cast çalışmaları süren dizinin, kadın-erkek ilişkilerini konu alacağı belirtildi. 

Yorumlar (0)