Recep İvedik 7 öncesi Disney Plus fiyatlarına okkalı zam

Disney Plus'un abonelik fiyatlarına, Recep İvedik 7'nin gösterime girmesi beklenirken ciddi bir zam geldi. Yeni zamlı fiyatların 8 Aralık 2022 yani bugün itibarıyla yapılacak aboneliklerle beraber başlayacağı kaydedildi.

MEDYA 08.12.2022, 12:21 08.12.2022, 17:27
Recep İvedik 7 öncesi Disney Plus fiyatlarına okkalı zam

Disney Plus tarafından ABD'deki fiyatlara zam geleceği bilgisi yakın zamanda paylaşılmıştı. ABD zammı, "Türkiye'de de fiyatlara zam gelecek mi?" sorularının zihinlerde oluşmasına neden olmuştu.

Disney Plus tarafından Türkiye fiyatlarına da zam geleceği bilgisi resmi olarak paylaşıldı.

Yakın zaman önce Türkiye'deki serüvenine başlayan Disney Plus'ın içeriklerini izlemek isteyen kullanıcılar artık zamlı yeni fiyatlarla yeni abonelik başlatabilecekler.

Sinemaların rekor kıran film serisi Recep İvedik, 7. filmiyle 9 Aralık 2022 yani yarın Disney Plus ile kullanıcılarla buluşacaktı. Film izleyicilere açılmadan zam gelmiş oldu.

Disney Plus Türkiye'ye zam geldi

Video içerik platformunun ülkemizdeki fiyatı aylık olarak 34,99, yıllık ise 349,90 TL'ye satın alınabiliyordu. Yeni zamlarla fiyatlar iki katına çıktı ve yüzde 85 oranında zam yapıldı.

Güncel Disney Plus fiyatı ülkemizde bugün itibarıyla aylık 64,99 TL, yıllık ise 649,90 TL oldu.

Önemli bir hatırlatma: Bu fiyatlar yalnızca bugün itibarıyla yeni üyeler için geçerli olacak. Bu tarih öncesinde kaydolan üyeler, mevcut planlarını iptal etmedikleri müddetçe paketi dahilinde yer alan sözleşmesiyle eski fiyatlardan yararlanmayı sürdürebilecek.

Yorumlar (0)