Organize İşler bunlar… Disney Plus'tan bomba gibi sürpriz

Türk sinemasının unutulmaz filmi Yılmaz Erdoğan’ın Organize İşler’i Disney+’a dizi olarak geri dönüyor. Heyecanlandıran habere ilişkin tüm gelişmeleri sizler için derledik.

MEDYA 15.03.2022, 10:45 15.03.2022, 17:54
Organize İşler bunlar… Disney Plus'tan bomba gibi sürpriz

The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu olan Disney+, bu sene yaz ayında Türkiye’de de yayında olacak. Platformda şimdiden Türkiye için hazırlıklar devam ediyor.

Disney+’a RTÜK tarafından Türkiye’de 10 sene süreyle yayın yapma hakkı verilmişti. Platform içlerinde Cansu Dere, Kenan İmirzalıoğlu, Şahan Gökbakar ve Halit Ergenç’in bulunduğu 15 isimle anlaşma imzaladı.

Platform üzerinde Mustafa Kemal Atatürk’ü konu alan bir film de yayımlanacak. Filmde Atatürk’ü Aras Bulut İynemli canlandıracak.

Aras Bulut İynemli

Disney Plus’tan Organize İşler sürprizi

Disney+’ın Türkiye’deki serüveni iddialı yapımlarla başlayacak. Onlardan birisi de Yılmaz Erdoğan’ın üç sezondan oluşan “Organize İşler” dizisi ve iki sinema filmi olacak. Gazeteci Birsen Altuntaş, platformda yabancı ve yerli çok sayıda yapımın yer alması beklendiğini söyledi.

Yılmaz Erdoğan’ın projeleri arasında öncesinde Kurtlar Vadisi’nde rol alan Andy Garcia ve Cem Yılmaz gibi isimler de bulunacak. Bununla beraber “Çanakkale: Son Umut” filminde Yılmaz Erdoğan ile rol alan Oscar ödüllü oyuncu Russell Crowe da projede bulunan isimlerden olacak.

Organize İşler filmi…

Organize İşler, Türk sinemasının yıldızlar geçidine sahne olan 2005 yapımı bir Yılmaz Erdoğan filmiydi. Senarist, yönetmen ve oyuncu olarak Yılmaz Erdoğan’ı gördüğümüz bu filmde Demet Akbağ, Tolga Çevik gibi isimleri bir arada görme imkanı bulduk.

Filmde ise İstanbul’da Süpermen kostümü giyerek hayatını kazanmaya çabalayan sıradan bir insanın kendisini bir anda suç dünyasının içerisinde bulmasına şahit olduk.

Yılmaz Erdoğan’ın Vizontele serisi sonrasında farklı bir bakış yakaladığı film yüzleri gülümsetmesini doğallığından alan samimi sıcak bir film. Senaryo ise tam bir yıldızlar geçidi…

Tuncer Salman, Erdal Tosun, Cem Yılmaz, Özgü Namal, Altan Erkekli, Demet Akbağ, Tolga Çevik ve Yılmaz Erdoğan.

Filmin dizisinin nasıl olacağını ve ne tepkiler geleceğini ise yaz aylarında hep beraber göreceğiz.

Yorumlar (0)