Olağan Şüpheliler dizisinin çekimlerinde kaza yaşandı: Yoğun bakımda!

Yakında dijital platformda yayınlanacak olan ve başrollerinde Bennu Yıldırımlar, Ceren Moray ve Yasemin Allen’in yer aldığı Olağan Şüpheliler dizinin çekimleri sırasında, korkunç bir kaza yaşandı. Sette dublör görevi yapan Aylin Akyüz, geçirdiği kaza sonucu yoğun bakıma kaldırıldı. Konu hakkında Sinema Televizyon Sendikası tarafından açıklama yapıldı.

MEDYA 07.04.2021, 17:25 08.04.2021, 09:01
Olağan Şüpheliler dizisinin çekimlerinde kaza yaşandı: Yoğun bakımda!

Başlıca rollerini Bennu Yıldırımlar, Ceren Moray ve Yasemin Allen’in paylaştığı ve yönetmenliğini ‘Dondurmam Gaymak’, ‘İftarlık Gazoz’ ve ‘Avlu’ gibi projelerin de yönetmen koltuğuna oturan Yüksel Aksu’nun üstlendiği Olağan Şüpheliler dizinin setinde, korkutucu bir kaza yaşandı. Berk Hakman, Feyyaz Gümüş, Pamir Pekin, Aylin Veziroğlu ve Beril Pozam gibi oyuncuların da rol aldığı dizinin çekimleri esnasında, bir dublör kaza geçirdi.

Beyin kanaması nedeniyle yoğun bakıma alındı

Sette dublör olarak görev yapan Aylin Akyüz, dizinin trafik kazası sahnesinin çekimleri sırasında yukarıdan araç üzerine düştü. Daha sonra ise yere düşen Akyüz, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.



Beynin kanaması geçirdiği belirlenen Akyüz, yoğun bakıma alındı. Tedavisi devam eden ve yaşam savaşını sürdüren Akyüz hakkında, Sinema Televizyon Sendikası açıklama yaptı.
 

Sendika, süreci takip edecek

Yaşanan kazayı anlatan sendika, yaşanan olayın sorumlularının bulunması için çalışma başlattığını duyurdu. Setteki ihmallerin tespit edilmesi için süreci takip edecek olan sendika, gelişmeleri de duyuracağını belirtti. Dizinin ne zaman yayınlanacağı ise, henüz belirsizliğini koruyor.

Yorumlar (0)