O Ses Türkiye'nin yılbaşı programında jüriler netleşti

Acun Ilıcalı'nın sunduğu O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programında hangi isimlerin jürilik yapacağı merak ediliyordu. Hadise'nin jüri olup olmayacağı araştırılıyordu. İşte O Ses Türkiye 2023 yılbaşı özel programı jüri üyeleri...

MEDYA 11.12.2022, 13:28 Hakan Öksüz
O Ses Türkiye'nin yılbaşı programında jüriler netleşti

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sunduğu ses yarışması O Ses Türkiye, yayınladığı günlerde seyircileri ekran başına kilitliyor. Bu yıl jürilerin hangi isimler olacağı tartışılırken eylül ayında Twitter'dan bir paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son noktayı koydu. Kendisine jürilik teklifinin gelmediğini aktaran Yıldız Tilbe, yarışmanın bu yıl yapılmayacağını belirtti. Kanalın sahibi Acun Ilıcalı'dan ise resmi bir açıklama gelmedi.

Bu sezon O Ses Türkiye yok!

Yarışma her ne kadar bu sezon yapılmayacak olsa da yılbaşı gecesinde özel bölümüyle ekranlara dönecek. Her yıl çok sayıda ünlünün katıldığı ve performanslarını sergilediği O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programında hangi jüri üyelerinin yer alacağı merak ediliyor.

Hadise'nin yer alıp almayacağı merak edilmişti

31 Aralık Cumartesi günü TV8'de yayınlanacak "O Ses Türkiye Yılbaşı Özel" programı bekleniyor. Programda bir zamanlar jüri üyeliği yapan şarkıcı Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile aşka yelken açtığı iddia edilen Hadise'nin durumu da merak ediliyordu. O Ses Türkiye'de uzun yıllar boyunca jürilik yapan Hadise'nin yılbaşı programında yer alıp almayacağı tartışılıyordu.

İşte O Ses Türkiye yılbaşı özel jürileri

Edinilen bilgilere göre Hadise, yılbaşı özel programında yer almayacak. O Ses Türkiye yılbaşı özel programında hangi isimlerin jürilik yapacağı da netleşti. Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'ün yanı sıra Ebru Gündeş, Seda Sayan ve Yıldız Tilbe'nin de jüri üyesi olacağı kaydedildi. Jüri üyeleri, sahneye çıkarak performans sergileyecek ünlülere puan verecek.

Yorumlar (0)