Netflix bombayı patlattı: Teletabiler yola çıktı!

Teletabiler (Teletubbies) adlı çocuk dizisinin Netflix'te yayınlanacak olması, çocuklardan çok büyükleri heyecanlandırdı. Dizideki bazı değişiklikler dikkat çekti. Peki dizi ne zaman yayınlanacak, kaç bölümden oluşacak? İşte detaylar...

MEDYA 19.10.2022, 14:12 20.10.2022, 09:27 Hakan Öksüz
Netflix bombayı patlattı: Teletabiler yola çıktı!

İlk bölümü 1997'de yayınlanan Teletabiler (Teletubbies), milyonlarca kişinin çocukluğunda iz bıraktı. 2001 yılında sona erdikten sonra 2014 yılında yeni bölümleri yayınlanan Teletabiler, tarihin en popüler çocuk dizilerinden biri oldu. Dizideki 4 arkadaşın hayata dair yeni şeyler öğrenirken başlarına gelen olaylar, milyonları ekran başına kilitledi.

Çocuklardan çok büyükler heyecanlandı

Teletabiler'in yeni bölümlerinin Netflix'te yayınlanacağı müjdesi verildi. Bu haber, çocuklardan çok büyükleri heyecanlandırdı. Yeni bölümleriyle birlikte Netflix'te yer alacak dizinin tanıtım fragmanı da yayınlandı. Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa ve Po adlı teletabilerin fragmandaki görüntüleri ilgi çekti.

Güneş bebek, Asyalı oldu!

Sosyal medya kullanıcıları, dizideki bazı unsurların değiştirilerek günümüze uyarlanmasını ilginç buldu. Dizinin her bölümünde görünen güneşin yüzünün eskiden sarı saçlı mavi gözlü bir bebek olduğunu hatırlatan kullanıcılar, yeni güneşin Asyalı bir bebek olmasıyla dalga geçti. Genel olarak olumlu yorumların yapıldığı görüldü. 

14 Kasım'da Netflix'e geliyor!

Teletabiler'in bütün bölümlerinin 14 Kasım'da Netflix'te yayınlanacağı kaydedildi. Bölümlerin uzunluğunun 12 dakika olacağı ve toplamda 26 bölümün yayınlanacağı aktarıldı. Dizide teletabileri canlandıran oyuncuların ise Jeremiah Krage (Tinky Winky), Nick Chee Ping (Dipsy), Rebecca Hyland (Laa-Laa) ve Rachelle Beinart (Po) olacağı belirtildi.

Yorumlar (0)