Müge Anlı, eşiyle ilk kez görüntülendi

Yaklaşık 4 ay önce İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen ünlü televizyoncu Müge Anlı, eşiyle ilk kez görüntülendi. 

MEDYA 31.10.2022, 10:54 01.11.2022, 09:50
Müge Anlı, eşiyle ilk kez görüntülendi

Yüzbaşıoğlu ile nikâh masasına oturduktan sonra hiç fotoğraf paylaşmayan ve gözlerden uzak bir evlilik hayatı sürdüren Müge Anlı, eşiyle bir davete katılarak ilk kez yan yana görüntülendi. ATV ekranlarında yıllardır “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programını sunan ve geniş bir izleyici kitlesi yakalayan Müge Anlı’nın eşiyle birlikte görüntülendiği fotoğraf, kısa sürede sosyal medyada da hızla yayıldı. 

Müge Anlı kimdir?

19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul’da doğan Müge Anlı, 48 yaşında ve 1 çocuk annesidir. 1999-2008 yılları arasında Burhan Akdağ ile evli kalan Müge Anlı, yaklaşık 4 ay önce ise İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatını birleştirdi. Yıllardır ATV ekranlarında “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programını sunan usta isim, geçmiş yıllarda Kanal D ekranlarında “Dobra Dobra” isimli programın da sunuculuğunu yapmıştı. Müge Anlı, Altın Kelebek Ödülleri’nde 4 kez ‘en iyi kadın sunucu’ ödülüne layık görüldü. 



Yorumlar (0)